Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

«Απόλυτο χάσιμο χρόνου» η συνάντησή του με τους Δημοκρατικούς ανέφερε ο Τραμπ αφού αποχώρησε






ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι η συνάντησή του με τους Δημοκρατικούς ηγέτες στο Κογκρέσο που είχε στόχο τον τερματισμό της αναστολής λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους ήταν «ένα απόλυτο χάσιμο χρόνου».
«Ρώτησα τι θα συμβεί σε 30 μέρες αν γρήγορα επαναφέρω τη λειτουργία, πρόκειται να εγκρίνετε την Ασφάλεια των Συνόρων, που περιλαμβάνει ένα Τείχος ή ένα Τείχος από χάλυβα; Η Νάνσι είπε ΟΧΙ. Είπα χαίρετε, τίποτα άλλο δεν έχει αποτέλεσμα», έγραψε ο Τραμπ στο twitter.
Σύμφωνα δε με τον επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, ο κ. Τραμπ αποχώρησε από τη συνάντηση όταν εκείνοι του είπαν ότι δεν θα χρηματοδοτήσουν το τείχος.
«Ρώτησε την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόσι ‘Θα συμφωνήσετε με το τείχος μου;’ Εκείνη απάντησε όχι. Και αμέσως σηκώθηκε και είπε ‘Τότε δεν έχουμε τίποτε να συζητήσουμε’ και αποχώρησε. Ξανά, είδαμε μια έκρηξη θυμού επειδή δεν μπόρεσε να επιβάλει την άποψή του», είπε ο Σούμερ στους δημοσιογράφους έξω από το Λευκό Οίκο.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου