Καμμένος εναντίον Κοτζιά: Ο ολετήρας της χώρας ομολόγησε αποστασία | tanea.grΕπίθεση με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος. Στην ανάρτησή του ο υπουργός Άμυνας καταφέρεται κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, χωρίς να τον κατονομάσει:
«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος:
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ».

Είχε προηγηθεί συνέντευξη του Ν. Κοτζιά στο News247, στην οποία ο πρώην υπουργός απαξίωσε τη στάση του κυβερνητικού εταίρου.
«Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», είπε ο κ. Κοτζιάς, εκτιμώντας ότι «η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015, ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια». Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος». «Δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος» τόνισε χαρακτηριστικά.
Η νέα κόντρα Καμμένου-Κοτζιά έρχεται να ξεσπάσει τέσσερις μέρες πριν αρχίσει η συζήτηση στη βουλή των Σκοπίων για τη συμφωνία των Πρεσπών.
TA NEA