Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ελεύθερος ο αστυνομικός για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός, ο οποίος πυροβόλησε κατά τη διάρκεια συμπλοκής και τραυμάτισε θανάσιμα 36χρονο Ρομά, χθες το απόγευμα στην Κηφισιά.
Ο εισαγγελέας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν άσκησε ποινική δίωξη και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Εδωσε επίσης εντολή να επιστραφεί η δικογραφία στην αστυνομία για την διενέργεια περαιτέρω έρευνας, ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του Ρομά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός υποστηρίζει πως δεν πυροβόλησε απευθείας το θύμα και ότι έγινε συμπλοκή μεταξύ του ιδίου και των 2 ατόμων. Υποστηρίζει ακόμη πως θέλησε να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό επειδή είδε τους δύο άνδρες να μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο με μια 82χρονη γυναίκα και νόμισε πως συμβαίνει κάτι περίεργο. Έτσι ζήτησε να κάνει έλεγχο τον οποίο οι δύο άνδρες αρνήθηκαν και τότε είδε τον οδηγό να βγάζει όπλο, οπότε ακολούθησε συμπλοκή με πυροβολισμούς.
Ο αστυνομικός είχε παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς το απόγευμα της Τετάρτης -ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας- καταδίωξε και τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο του στην Κηφισιά τον 36χρονο, ο οποίος προσπάθησε με συνεργό του να απαγάγει ηλικιωμένη.
Υπενθυμίζεται, ότι όπως κατέθεσε ο ίδιος ο αστυνομικός, το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του έχοντας μαζί του και τον τετράχρονο γιο του.
Ο αστυνομικός γνώριζε την ηλικιωμένη, καθώς ήταν γείτονες, και όταν κατάλαβε ότι δύο ύποπτοι προσπαθούσαν να την αρπάξουν, άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητό τους.
Όπως κατέθεσε η 82χρονη, μπήκε με τη θέλησή της στο αυτοκίνητο των δραστών, καθώς την εξαπάτησαν με οικονομικά κίνητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου