Πέθανε ο δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης | tanea.grΤην τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης σε ηλικία 61 ετών ο Θέμος Αναστασιάδης.  Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», έδωσε μάχη με τον καρκίνο επί ενάμισι χρόνο.
Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε σε νοσοκομείο της Ζυρίχης στην Ελβετία όπου νοσηλευόταν. Ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.Είχε γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958.  Έγινε γνωστός αρχικά από την χιουμοριστική  στήλη («Μαύρη Τρύπα» της Ελευθεροτυπίας) και τα τηλεοπτικά τοκ σόου.
Ααποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων. Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).
Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.
Τον Ιανουάριο του 2009 καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση με αναστολή για δημοσίευση φωτογραφιών στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που παρουσίαζαν τον Χρήστο Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές. Τελικά, τον Απρίλιο του 2013 το τριμελές Eφετείο αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση του Αναστασιάδη και των άλλων εμπλεκομένων για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κρίνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ επεξεργασία και ταξινόμηση του DVD από τον ίδιο.
Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη εις βάρος του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ποσού ύψους 5,5 εκ. ευρώ.