Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο Αμβρόσιος μοντάρισε φωτογραφία του Τσίπρα να «τον πηγαίνουν τέσσερις»

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, 2019


kallinikos_palaioim
Tο εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, με τίτλο «Αγία Μου Ορθοδοξία, ΄΄Ημάρτομεν΄΄! Αμαρτήσαμε Διότι Σε Προδώσαμε!».
Το εξώφυλλο δείχνει σε μοντάζ τη φωτογραφία του Αλεξη Τσίπρα να τον πηγαίνουν τέσσερις. Η αρχική φωτογραφία, στην οποία τοποθετήθηκε η εικόνα του πρωθυπουργού είναι από την εξόδιο ακολουθεία του Επισκόπου των Παλαιοημερολογιτών Φθιώτιδας και Θαυμακού Καλλίνικου. Η σορός του είχε μεταφερθεί από τους ιερείς πάνω στον αρχιεπισκοπικό του θρόνο.


amvrosios_vivlio_tsiprasΤο νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις τής Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Βιβλίο και Εικόνα».
Στην παρουσίαση του βιβλίου, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως, αναφέρεται ότι ο Αμβρόσιος, που έχει πολλάκις προκαλέσει για τις τοποθετήσεις του, επιθυμεί το παρόν πόνημα να θεωρηθεί ως «κύκνειο άσμα» εντόνου διαμαρτυρίας ενός εν ενεργεία Μητροπολίτου, «ο οποίος δεν διστάζει να πει (και να γράψει) τα πράγματα με το όνομά τους, πονώντας για την πνευματική καταστροφή των σημερινών κυβερνώντων αλλά και προσευχόμενος παράλληλα για τη σωτηρία της ψυχής τους».
Στο βιβλίο, ο Μητροπολίτης εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης.
«Οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» είναι οι υπεύθυνοι και πρωτεργάτες αυτού του συντελεσθέντος εγκλήματος! Καταστρέφουν την Ελλάδα μας, πολεμούν την Ορθοδοξία μας! Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τιμές και διακρίσεις από τους εκκλησιαστικούς ηγήτορες… Έτσι φθάσαμε στην προδοσία της Ορθοδοξίας χωρίς κάποια δυναμική αντίδραση εκ μέρους τής Ιεραρχίας τής Εκκλησίας τής Ελλάδος… Δυστυχώς, ταυτισθήκαμε με τους προδότες τής Ορθοδοξίας μας, συγχρόνως δε και με τους καταστροφείς τής Ελλάδος!», γράφει.


Πηγή: protothema 

1 σχόλιο: