Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Γιώργος Μασούρας και Φράνκο Σολδάνο… με τη βούλα στον Ολυμπιακό


 Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, 2019


Παίκτης του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας. Φωτογραφία: Ολυμπιακός FC

Μια μεταγραφή που ήταν εδώ και καιρό δεδομένη ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο Γιώργος Μασούρας είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του από τον Πανιώνιο.
Ο 25χρονος εξτρέμ είχε ένα πολύ καλό πρώτο μισό της σεζόν μετρώντας 16 συμμετοχές, 7 γκολ και 1 ασίστ. Ηδη έχει κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με τα ερυθρόλευκα και δείχνει πως είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο σκοράρισμα. Μάλιστα, με βάση αυτά που ακούγονται από τον Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη, σύντομα θα δούμε τον πρώην άσο του Πανιωνίου να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών.
Είναι αμφίβολο αν αυτό θα γίνει στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι στην αποστολή θα είναι. Ισως να του δώσει και χρόνο συμμετοχής ο Μαρτίνς σαν αλλαγή. Δεν το έχει αποφασίσει πάντως ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση, ο Ελληνας πλάγιος επιθετικός σχολίασε: «Ηρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έκανα ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί πραγματικότητα και θα δώσω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα».
Ερωτηθείς για το αν θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης» από τη σωστή πλευρά, απάντησε: «Δεν σας κρύβω ότι έχω ζήσει την ατμόσφαιρα από την εξέδρα και θέλω να τη ζήσω και από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω σε αυτό το σημείο».

Τον Σολδάδο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Φωτογραφία: Ολυμπιακός FC.

«Γκολ, αυτοθυσία και αφοσίωση»!
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντίνος επιθετικός που βρίσκεται στην Ελλάδα από το πρωί της ίδιας ημέρας υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο 24χρονος -παρά το πολύωρο ταξίδι από τη Νότια Αμερική- πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Εκεί στην ουσία επικύρωσε τη συμφωνία του με την ομάδα του Λιμανιού, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4,5 ετών.
«Φράνκο Σολδάνο καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!», ανέφερε το λιτό μήνυμα του Ολυμπιακού στο Twitter. Υπενθυμίζεται πως βάσει συμφωνίας, η πρώην ομάδα του νεαρού φορ, Ουνιόν Σάντα Φε, θα βάλει στα ταμεία της ποσό που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 1,2 εκατ. ευρώ. Οχι και λίγα χρήματα για ποδοσφαιριστή που σε πέντε μήνες θα έμενε ελεύθερος.
Οσο για τον ποδοσφαιριστή, οι συνολικές του αποδοχές θα αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων. Ο 24χρονος άσος τέθηκε από την Πέμπτη κιόλας στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και μένει να φανεί αν θα κάνει ντεμπούτο ακόμη και την ερχόμενη Τρίτη στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, ο Σολδάνο τόνισε ότι στους προσωπικούς του στόχους είναι να πετύχει όσο πιο πολλά γκολ γίνεται, αλλά και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν, ενώ έδωσε το στίγμα του, κάνοντας λόγο για αφοσίωση και αυτοθυσία.
Συγκεκριμένα, είπε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Ολοι ήταν πάρα πολύ ευγενικοί από την ώρα που έφτασα εδώ. Οι στόχοι μου είναι πολύ ξεκάθαροι. Να βοηθήσω την ομάδα μου όπως μπορώ. Ωστε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Πέρα από αυτό, οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ξέρουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ένας παίκτης πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα και θα βοηθήσω όπως μπορώ. Πέρα από το ότι είμαι επιθετικός και στόχος μου είναι να βάλω πολλά γκολ. Είμαι ένας παίκτης ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ και στην ανάπτυξη της επίθεσης. Οπότε ελπίζω ότι θα βοηθήσω πολύ στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Θα βοηθήσω με αυτοθυσία και αφοσίωση την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Φελίπε Πάρντο.

Στην Τολούκα ο Πάρντο
Από τον Ολυμπιακό στην Τολούκα ο Φελίπε Πάρντο. Η ομάδα από το Μεξικό ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ που ήταν εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς στους «ερυθρόλευκους».

Λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο συλλόγων -ούτως ή άλλως το συμβόλαιό έληγε το καλοκαίρι, αλλά και για τη διάρκεια του συμβολαίου του 28χρονου άσου δεν αναφέρονται στη σχετική ανάρτηση που έγινε στα social media.
θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2015, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 δόθηκε δανεικός στη Ναντ και στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα του Λιμανιού. Φέτος, έπαιξε στο πρωτάθλημα μόνο για ένα ημίχρονο στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό ως βασικός, ενώ χρησιμοποιήθηκε δις στο Κύπελλο.
Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη της μεταγραφής του Πάρντο ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω ενίσχυση χωρίς… περιορισμούς για τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός εξτρέμ κάλυπτε θέση ξένου, που τώρα ελευθερώθηκε. Αυτή δεν καλύφθηκε από τον Φράνκο Σολδάνο, που είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Ετσι πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για να κινηθούν οι Πειραιώτες για τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη, είτε θα πρόκειται για εξτρέμ, μέσο ή περιφερειακό κυνηγό.
Στο μεταξύ, με την προσθήκη του Σολδάνο όλα δείχνουν πως οδεύει προς δανεισμό ο Δημήτρης Μάνος. Ο 24χρονος άσος θα είναι πλέον τέταρτος στην ιεραρχία των επιθετικών, καθώς υπάρχουν και οι Χασάν και Γκερέρο. Οπότε αναζητείται ομάδα της Σούπερ Λιγκ, όπου θα δοθεί για να πάρει λεπτά συμμετοχής και το καλοκαίρι να επαναξιολογηθεί η θέση του στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου