Παιδί επέστρεψε τα χρήματα από τα κάλαντα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | tanea.grΜετά τη Λειτουργία για το Νέο Ετος και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών, τραγουδούσαν τα κάλαντα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας.
Εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών κ. Μπγιάλας, όπως και όλοι οι επίσημοι, έριξε στο κουτί-κουμπαρά των παιδιών 5 ευρώ και ένα από αυτά, αντιδρώντας προφανώς για τη στάση του βουλευτή στο θέμα της Μακεδονίας και τη συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα, λέγοντάς του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή».
Ο βουλευτής προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία του από τη στάση των παιδιών και λίγο αργότερα αποχώρησε, λέγοντας πως κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν.
Εσένα κ. Μπγιάλα ποιός σε καθοδηγεί;  Ξεπουλάτε την Ελλάδα και μας κάνατε να ντρεπόμαστε!  Θέλεις και τα ρέστα;  Η Σύνταξη
Πηγή: greveniotis.gr