Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τραμπ: Δεν θα κηρύξω κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, 2019
«Θέλουμε το Κογκρέσο να κάνει τη δουλειά του», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα κηρύξει προς το παρόν εθνική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τον τερματισμό της μερικής αναστολής του ομοσπονδιακού κράτους, και για να διασφαλίσει κονδύλια για την ανέγερση του τείχους στα νότια σύνορα των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι προτιμά να δει το Κογκρέσο να δρα.
«Θέλουμε το Κογκρέσο να κάνει τη δουλειά του», είπε ο Τραμπ σε μια εκδήλωση για την ασφάλεια των συνόρων στο Λευκό Οίκο, πρσοθέτοντας ότι οι Δημοκρατικοί βουλευτές "πρέπει να επιστρέψουν και να ψηφίσουν».
«Αυτό που δεν εξετάζουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι η εθνική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ακόμη επαναδιατύπωσε την άποψή του ότι έχει το δικαίωμα να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να εκτρέψει κονδύλια που διατίθενται για άλλους σκοπούς, αλλά επισήμανε ότι «δεν πρόκειται να το κάνω τόσο γρήγορα».
Επίσης τόνισε ότι είναι ανοιχτός να εξετάσει μια ευρεία μεταναστευτική μεταρρύθμιση, αλλά θα το κάνει μόνο μετά αφότου λάβει τη χρηματοδότηση για το τείχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου