Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Η Αμαλιάδα τιμά τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο


Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου, 2019


Με κατάνυξη τελέστηκε χθες το απόγευμα Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, συνεπικουρούμενου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, πλαισιωμένους από τους ιερείς της πόλης.
Η πόλη της Αμαλιάδας τιμά από χθες τον πολιούχο της και δεκάδες πιστοί συνέρευσαν χθες στον ναό και για να προσευχηθούν, να προσκυνήσουν την ιερή εικόνα του Αγίου Αθανασίου που ήταν στολισμένη με λουλούδια και για να ανάψουν ένα κερί ζητώντας την βοήθειά του.
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου κορυφώνονται σήμερα, ανήμερα της εορτής, με την τέλεση Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην οποία θα χοροστατήσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.
Στις 11 το πρωί θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Αθανασίου με διαδρομή από τις οδούς Δαλιάνη- Ελευθερίου Βενιζέλου- Δεληγιάννη- Αρχαίας Ήλιδος- Φιλικής Εταιρείας- Καποδιστρίου και κατάληξη στον ιερό ναό.
Στις 12:15 το μεσημέρι θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στην Ιερά Μονή Φραγκαβίλλας, υπέρ αναπαύσεως του Μακαριστού Μητροπολίτου Ηλείας κυρού Αθανασίου.
Αμέσως μετά την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου.
Να σημειωθεί ότι η σημερινή ημέρα είναι αργία για την πόλη της Αμαλιάδας.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου