Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Εκλεψαν τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου από εκκλησία στην Ουκρανία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην κλοπή των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου προέβη 28χρονος Ουκρανός από εκκλησία στην περιοχή του Ντόνετσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας της χώρας, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
«Ένας εφημέριος της τοπικής εκκλησίας ενημέρωσε μονάδα της αστυνομίας στη Ντομπρόπολη ότι άγνωστο άτομο έκλεψε θήκη με τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου από την εκκλησία. Μετά από αρκετές ώρες οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρχές.
Ο 28χρονος, ο οποίος και συνελήφθη φαίνεται πως αποφάσισε να κλέψει τα λείψανα ελπίζοντας πως θα  επωφεληθεί από τις θαυματουργές τους ιδιότητες.
Όπως υπογραμμίζεται τα λείψανα έχουν κατασχεθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, ενώ σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «βεβήλωση νεκρού».
Ο Άγιος Γεώργιος ήταν Ρωμαίος στρατιώτης ελληνικής καταγωγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή αρνήθηκε να απαρνηθεί τον Χριστιανισμό. Συνήθως απεικονίζεται να ιππεύει ένα λευκό άλογο και συχνά σκοτώνει ένα δράκο.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου