Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Εκλεψαν τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου από εκκλησία στην Ουκρανία

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην κλοπή των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου προέβη 28χρονος Ουκρανός από εκκλησία στην περιοχή του Ντόνετσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας της χώρας, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
«Ένας εφημέριος της τοπικής εκκλησίας ενημέρωσε μονάδα της αστυνομίας στη Ντομπρόπολη ότι άγνωστο άτομο έκλεψε θήκη με τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου από την εκκλησία. Μετά από αρκετές ώρες οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον δράστη», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρχές.
Ο 28χρονος, ο οποίος και συνελήφθη φαίνεται πως αποφάσισε να κλέψει τα λείψανα ελπίζοντας πως θα  επωφεληθεί από τις θαυματουργές τους ιδιότητες.
Όπως υπογραμμίζεται τα λείψανα έχουν κατασχεθεί ως αποδεικτικό στοιχείο, ενώ σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «βεβήλωση νεκρού».
Ο Άγιος Γεώργιος ήταν Ρωμαίος στρατιώτης ελληνικής καταγωγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή αρνήθηκε να απαρνηθεί τον Χριστιανισμό. Συνήθως απεικονίζεται να ιππεύει ένα λευκό άλογο και συχνά σκοτώνει ένα δράκο.
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου