Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Τιμητική πλακέτα στον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα απέμεινε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών


Λάθος και αυτών που την έδωσαν και αυτού που την πήρε.  Με ρουσφέτι θα γίνεται πάντα.  Υποχρέωση του κάθε αντιπροσώπου του Νομού στη Βουλή είναι να μεριμνά για όλο το Νομό.  Αυτό δεν άλλαξε, το ίδιο βιολί.  ΄Μου θυμίζει αυτό που έγινε πρόσφατα με το Γυμνάσιο Σιμοπούλου που με δάκτυλο βουλευτού Ηλείας πήγε κοντά στο χωριό της!!!

Τιμητική πλακέτα στον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα απένειμαν χθες το μεσημέρι ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών επιπυραγός Αργύρης Φαλίδας και οι πυροσβέστες, καθώς κατόπιν ενεργειών του η Υπηρεσία ενισχύθηκε με ένα επιπλέον όχημα.
Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών και οι πυροσβέστες είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν από κοντά τον κ. Μπαλαούρα, αφού εάν δεν ήταν αυτό το όχημα δεν θα περιερχόταν στο δυναμικό της υπηρεσίας.
Θα βοηθήσει το έργο της Υπηρεσίας
Πρόκειται για ένα ΙΧΦ 4Χ4, το οποίο βρισκόταν στην κατοχή του ΟΔΔΥ Αχαΐας και θα συμβάλει τα μέγιστα στην μεταφορά προσωπικού και υλικού της υπηρεσίας, καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες στις δασικές περιπολίες, καθώς ως γνωστόν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών εκτός από τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης επικουρεί και τους δήμους Δυτικής Αχαΐας και Πηνειού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου