Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Τιμητική πλακέτα στον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα απέμεινε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών


Λάθος και αυτών που την έδωσαν και αυτού που την πήρε.  Με ρουσφέτι θα γίνεται πάντα.  Υποχρέωση του κάθε αντιπροσώπου του Νομού στη Βουλή είναι να μεριμνά για όλο το Νομό.  Αυτό δεν άλλαξε, το ίδιο βιολί.  ΄Μου θυμίζει αυτό που έγινε πρόσφατα με το Γυμνάσιο Σιμοπούλου που με δάκτυλο βουλευτού Ηλείας πήγε κοντά στο χωριό της!!!

Τιμητική πλακέτα στον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα απένειμαν χθες το μεσημέρι ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών επιπυραγός Αργύρης Φαλίδας και οι πυροσβέστες, καθώς κατόπιν ενεργειών του η Υπηρεσία ενισχύθηκε με ένα επιπλέον όχημα.
Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών και οι πυροσβέστες είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν από κοντά τον κ. Μπαλαούρα, αφού εάν δεν ήταν αυτό το όχημα δεν θα περιερχόταν στο δυναμικό της υπηρεσίας.
Θα βοηθήσει το έργο της Υπηρεσίας
Πρόκειται για ένα ΙΧΦ 4Χ4, το οποίο βρισκόταν στην κατοχή του ΟΔΔΥ Αχαΐας και θα συμβάλει τα μέγιστα στην μεταφορά προσωπικού και υλικού της υπηρεσίας, καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες στις δασικές περιπολίες, καθώς ως γνωστόν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών εκτός από τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης επικουρεί και τους δήμους Δυτικής Αχαΐας και Πηνειού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου