Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο πατέρας της Κουντουρά και η... καμένη μνήμη του Πάνου Καμμένου

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, 2019


Αθλια επίθεση στην μέχρι πρότινος βουλευτή του. Είπε ότι ο πατέρας της έγραψε το εμβατήριο της Χούντας, όμως, τόσο καιρό ήταν στενή συνεργάτης του.

Σε μια αήθη επίθεση κατά της μέχρι πρότινος στενής συνεργάτη του, Ελενας Κουντουρά, προέβη ο Πάνος Καμμένος. Στη γνωστή γραμμή της λάσπης μόλις κάποιος πάει εναντίον του ο πρώην υπουργός Αμυνας θυμήθηκε ότι ο πατέρας της υπουργού Τουρισμού έγραψε τον ύμνο της Χούντας.
είπε ότι η… κεντροαριστερά δεν μπορεί να στηριχθεί σε στελέχη όπως η Ελενα Κουντουρά.
«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω»  είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.
Υπενθυμίζεται ότι ο  Αλέξανδρος Κουντουράς ήταν αξιωματικός του ελληνικού Στρατού Ξηράς. Ήταν υπολοχαγός μουσικής στην ΑΣΔΕΝ. Μαζί με το συνάδελφό του, Γεώργιο Καρυδάκη, συνέθεσε ένα εμβατήριο που δόξαζε τη δικτατορία, το οποίο ανακρουόταν στους κινηματογράφους και διακινούνταν από την Αστυνομία, την ΕΣΑ και τον στρατό.
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης έγινε γνωστός ως ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της βασιλείας. Υπήρξε συνιδρυτής (μαζί με τον στρατηγό Γεώργιο Κουρούκλη) και μετέπειτα αρχηγός της ΒΕΟ («Βυζαντινή Εθνική Οργάνωση», αρχικά «Βασιλική Εθνική Οργάνωση», ονομασία που απαγορεύτηκε τελικά από τα δικαστήρια).
Ωστόσο, η αναφορά του Πάνου Καμμένου στον πατέρα της Κουντουρά έχει ιδιαίτερη σημασία διότι είναι γνωστά τα πυροτεχνήματα που εξαπολύει προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Αραγε ο Καμμένος τώρα θυμήθηκε για το εμβατήριο της Χούντας; Τόσα χρόνια που την είχε βουλευτή και υπουργό την Ελενα Κουντουρά δεν τον πείραζε; Αν πράγματι η Αριστερά δεν μπορεί να είναι αυτή που υποδέχεται τέτοια άτομα τότε συνάγεται το συμπέρασμα και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Καμμένου δεχόταν το χουντικό παρελθόν του πατέρα της υπουργού.
Όμως, από πότε υπάρχει ευθύνη των παιδιών για τις πράξεις των γονιών; Γιατί δεν κατηγόρησε την ίδια την Κουντουρά ο Καμμένος για κάτι που έκανε η ίδια; Προφανώς γιατί «πουλάει» το εμβατήριο της Χούντας και ο Καμμένος εμφανίζεται δημοκράτης ενώ όλοι οι άλλοι έχουν ύποπτο παρελθόν.
Ένα παρελθόν που δεν τον ενοχλούσε όσο η κ. Κουντουρά ήταν στο κόμμα του. Όπως δεν ενοχλεί και τον πρώην υπουργό ότι τέσσερα χρόνια ήταν αγκαλιά με τον Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μόλις τώρα ανακάλυψε ότι είναι «αριστεροί», τυχοδιώκτες και άλλα τέτοια.
Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει τον ολισθηρό, ψεκασμένο δρόμο του λαϊκισμού που τον έκανε πολιτικό παράγοντα στα χρόνια του μνημονίου. Τώρα όμως δεν έχει λόγο ύπαρξης.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου