Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του και έπαθε σοκ από αυτό που είδε


Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, 2019

Η τρομακτική έκπληξη που περίμενε τον ιδιοκτήτη του οχήματος

AddThis Sharing Buttons


Σοκ έπαθε ένας άνδρας από το Μαϊάμι Γκάρντενς της Φλόριντα όταν το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του για να κάνει κάποιες εργασίες συντήρησης στον κινητήρα.
Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του και έπαθε σοκ από αυτό που είδεΟ Ernst Dimanche είχε πάει τα παιδιά του σχολείο και επιστρέφοντας σπίτι θέλησε να ασχοληθεί λίγο με τη φροντίδα του οχήματός του. Ανοίγοντας όμως το καπό τον περίμενε μια τρομακτική έκπληξη καθώς στο χώρο του κινητήρα είχε τρυπώσει ένας βόας!

«Βρήκε το καλό σημείο. Το λάτρεψε. Ό,τι κι αν επιχείρησα να κάνω, δεν έφευγε», σχολίασε ο πατέρας στον τηλεοπτικό σταθμό WSVN.
Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ προσπάθησε να βρει τρόπους για να απομακρύνει το φίδι από το αυτοκίνητο. Μόνο που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Σε επικοινωνία που είχε με υπηρεσίες ζώων, τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να πληρώσει 300 δολάρια, γεγονός που τον αποθάρρυνε και τον έκανε να κοιτάξει άλλου για βοήθεια. Κάλεσε την πυροσβεστική αλλά η ομάδα που έσπευσε στο σημείο εξέφρασε τις ανησυχίες της για το κατά πόσο μπορεί να απομακρύνει το φίδι από το σημείο χωρίς να το τραυματίσει.
Τη λύση τελικά την έδωσε ο γείτονάς του Dimitri Giddings, ο οποίος χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα κατάφερε να απομακρύνει τον βόα και να τον αφήσει ελεύθερο. «Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον να έχει μια καλύτερη μέρα, είναι εξαιρετικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Giddings στον WSVN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου