Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του και έπαθε σοκ από αυτό που είδε


Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, 2019

Η τρομακτική έκπληξη που περίμενε τον ιδιοκτήτη του οχήματος

AddThis Sharing Buttons


Σοκ έπαθε ένας άνδρας από το Μαϊάμι Γκάρντενς της Φλόριντα όταν το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του για να κάνει κάποιες εργασίες συντήρησης στον κινητήρα.
Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του και έπαθε σοκ από αυτό που είδεΟ Ernst Dimanche είχε πάει τα παιδιά του σχολείο και επιστρέφοντας σπίτι θέλησε να ασχοληθεί λίγο με τη φροντίδα του οχήματός του. Ανοίγοντας όμως το καπό τον περίμενε μια τρομακτική έκπληξη καθώς στο χώρο του κινητήρα είχε τρυπώσει ένας βόας!

«Βρήκε το καλό σημείο. Το λάτρεψε. Ό,τι κι αν επιχείρησα να κάνω, δεν έφευγε», σχολίασε ο πατέρας στον τηλεοπτικό σταθμό WSVN.
Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ προσπάθησε να βρει τρόπους για να απομακρύνει το φίδι από το αυτοκίνητο. Μόνο που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Σε επικοινωνία που είχε με υπηρεσίες ζώων, τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να πληρώσει 300 δολάρια, γεγονός που τον αποθάρρυνε και τον έκανε να κοιτάξει άλλου για βοήθεια. Κάλεσε την πυροσβεστική αλλά η ομάδα που έσπευσε στο σημείο εξέφρασε τις ανησυχίες της για το κατά πόσο μπορεί να απομακρύνει το φίδι από το σημείο χωρίς να το τραυματίσει.
Τη λύση τελικά την έδωσε ο γείτονάς του Dimitri Giddings, ο οποίος χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα κατάφερε να απομακρύνει τον βόα και να τον αφήσει ελεύθερο. «Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον να έχει μια καλύτερη μέρα, είναι εξαιρετικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Giddings στον WSVN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου