Λιάνα Κανέλλη : Πήρε φωτιά εν κινήσει το αυτοκίνητό της | tanea.grΠιο συγκεκριμένα, ενώ η κ. Κανέλλη βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Κατεχάκη, αντελήφθη ότι το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσει άμεσα και να καλέσει την Πυροσβεστική.
Στον τόπο, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Σε δηλώσεις της μετά το περιστατικό, η κ. Κανέλλη είπε πως «ήμουν στη Βουλή από τις 12:00 το μεσημέρι. Αφησα το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ της Βουλής με τα κλειδιά επάνω. Είκοσι χρόνια συμβαίνει αυτό. 99% το κλειδώνουμε. Σπανίως αναγκαζόμαστε να το αφήσουμε έξω».
«Πήρα το αυτοκίνητο και σε 12 λεπτά στην στροφή της Κατεχάκη, κατάλαβα μια έντονη μυρωδιά που παραλίγο να λιποθυμήσω. Σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το καπό» περιέγραψε η ίδια στον Realfm.
Παράλληλα, η βουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε πως στη μηχανή του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα πανί. «Στην Κατεχάκη και Μεσογείων σταμάτησα μαζί με τη γραμματέα μου και βγήκαμε στην άκρη. Ειδοποίησα την Πυροσβεστική που ήρθε σε λιγότερο από τρία λεπτά και βρήκε ένα πανί στον πάτο της μηχανής. Επί τόπου έσπευσαν το Ανακριτικό της ΠΥ, η Κρατική Ασφάλεια, η αστυνομία και αστυνομικός της Βουλής».
Πάντως, η ίδια μετέβη στη συνέχεια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να καταθέσει, ενώ πραγματογνώμονες αναμένεται να εξετάσουν όλα τα στοιχεία προκειμένου να σχηματίσουν πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
TA NEA