Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, 2019


  • Κέρκυρα: Θαμμένη κοντά στο σπίτι της βρέθηκε η 29χρονη που αγνοούνταν. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της. .
  • Θύελλα αντιδράσεων για την βόλτα του Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας. Περαστικοί και καταστηματάρχες αντίκρισαν από κοντά τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για δολοφονίες από τη 17Ν να περπατά αμέριμνος στο κέντρο της πόλης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα σημεία που ξεψύχησαν τα θύματά του. .
  • Έγκλημα στον Πειραιά: Στον εισαγγελέα Πειραιά την Πέμπτη ο κατηγορούμενος. Ο 30χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη οπλοφορία, παραδόθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του. .
  • Μανιαδάκης: Με πίεσαν να μιλήσω για χρηματισμό Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα. Ο Νίκος Μανιαδάκης κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ότι οι δικαστικές αρχές του έκαναν επίμονες ερωτήσεις για τους κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Στουρνάρα. .
Κόσμος
  • Ζεεχόφερ: Απέλαση για τους εγκληματίες που ζητούν άσυλο . Ο δημόσιος διάλογος στη Γερμανία για τη μεταχείριση των αιτούντων άσυλο οι οποίοι παραβιάζουν τον νόμο βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ την Τετάρτη, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ αξιοποίησε την αγανάκτηση εξαιτίας μιας πρόσφατης επίθεσης στη Βαυαρία για να πιέσει να γίνει αυστηρότερη η νομοθεσία για τις απελάσεις. .
  • ΗΠΑ-Γερουσία: Δεν συζητάμε το σχέδιο νόμου των Δημοκρατικών για το shutdown. «Η Γερουσία δεν πρόκειται να σπαταλήσει τον χρόνο της εξετάζοντας ένα σχέδιο νόμου των Δημοκρατικών το οποίο δεν μπορεί να εγκριθεί σε αυτή την αίθουσα και το οποίο ο πρόεδρος δεν θα υπογράψει», ξεκαθάρισε ο Μακόνελ ενώπιον της Γερουσίας. .
  • Εκτελεστικό διάταγμα υπέγραψε ο Μπολσονάρου για τον έλεγχο της δράσης ΜΚΟ. Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που δίνει στην κυβέρνησή του ευρείες, δυνητικά περιοριστικές εξουσίες ως προς τη δράση των διεθνών οργανισμών και κυρίως των μη κυβερνητικών οργανώσεων στη λατινοαμερικάνικη χώρα. .
  • Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Γαλλίδες ύποπτες για διασυνδέσεις με το ISIS. Συνελήφθησαν στη Τουρκία 12 άνθρωποι που βαρύνονται με υποψίες ότι έχουν διασυνδέσεις με την το ISIS, μεταξύ αυτών δύο Γαλλίδες που αναζητεί η Interpol, μετέδωσε χθες το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. .
  • Ισπανία: Διάσωση 401 μεταναστών τις δύο πρώτες μέρες του νέου έτους. Η ισπανική ακτοφυλακή διέσωσε 401 μετανάστες καθώς επιχειρούσαν να διασχίσουν την Μεσόγειο τις πρώτες δύο μέρες του 2019. .
Πολιτική
  • Ν.Δ: Ερωτήματα για την καταγγελία Μανιαδάκη. Σειρά ερωτημάτων θέτει η ΝΔ τα οποία προκύπτουν από τις δημόσιες δηλώσεις του Νίκου Μανιαδάκη, ο προστατευόμενος μέχρι πρότινος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για σοβαρότατο κακουργηματικού βαθμού αδίκημα που αφορά διακίνηση παράνομων χρημάτων. .
  • Μητσοτάκης: Βόλτα του Κουφοντίνα στους δρόμους που σκότωσε τα θύματά του. "Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους" .
  • ΝΔ για Πολάκη - Κουφοντίνα: Δεν υπάρχουν προηγούμενα σε κράτος δικαίου.... "Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κράτος δικαίου, υπουργός μιας κυβέρνησης να καταγγέλλει δημοσίως και να απειλεί ονομαστικά εισαγγελείς και ανακριτές σε μια πρωτοφανή απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης". .
  • Κουρουμπλής: Δεν ήταν σύμβουλός μου ο Μανιαδάκης. "Η μόνη επικοινωνία που υπήρχε ήταν η επικοινωνία που είχα με όλους τους καθηγητές της σχολής και τον κ. Μανιαδάκη αλλά χωρίς καμία άλλη ιδιότητα" .
  • Σαμαράς για Novartis: Η χειρότερη σκευωρία - Δήλωση με νόημα από Γεωργιάδη. "Θα τους πάω ώς το τέλος" .
Οικονομία
  • Aυτές είναι οι νέες τιμές διοδίων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Eνώ την 1η Φεβρουαρίου θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες τιμές που αφορούν ηλεκτρονικά συνδρομητικά προγράμματα. .
  • Λαός και Κολωνάκι; Η απόκλιση των κατώτατων μισθών σε Ελλάδα - Γερμανία . Ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ έσπασε η Ελλάδα, σύμφωνα με μελέτη του Γερμανικού Ινστιτούτου WSI - Η χώρα μας έχει τον χειρότερο κατώτερο μισθό της Ευρώπης, υπολογισμένο σε όρους αγοραστικής δύναμης .
  • Τι άλλαξε σε κινητή - σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο από 1ης Ιανουαρίου. Βελτιώνεται περαιτέρω το ρυθμιστικό πλαίσιο προς την κατεύθυνση της προστασίας των καταναλωτών και της ενίσχυσης των δικαιωμάτων τους έναντι των παρόχων. .
  • Die Presse: Χρονιά- Ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό . Όπως γράφει η εφημερίδα, από συγκριτική έρευνα διαπιστώνεται πως μακροχρόνια η Ελλάδα συναγωνίζεται με επιτυχία στην ολοένα και μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά τουρισμού. .
  • Το ευρώ γιορτάζει 20 χρόνια ζωής: Ένα ατελές όραμα με μεγάλες ελπίδες. Είκοσι χρόνια μετά την γέννησή του το ευρώ είναι το νόμισμα 340 εκατομμυρίων ανθρώπων. Όμως το στοιχειώνουν χρόνιες δομικές αδυναμίες και η κληρονομιά της κρίσης. .
Αθλητισμός
  • Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου. Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου. Οι αρχές ταυτοποίησαν τον 46χρονο που νοίκιασε το λευκό αυτοκίνητο Polo, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες. .
  • «Πάτησε» Ελλάδα ο Σολδάνο. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 24χρονος άσος θα μεταβεί στα γραφεία του συλλόγου, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του που είναι 4,5 ετών. .
  • Βασιλειάδης: Θα διαλευκάνουμε την υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητή Τζήλο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφέρθηκε στην υπόθεση της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο. .
  • 46χρονος με ποινικό μητρώο εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου. Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του. .
  • Κοντά στη σύλληψη των δραστών για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου οι Αρχές. Μάλιστα, επιβεβαιώνεται ότι η συγκεκριμένη επίθεση συνδέεται άμεσα με το ποδόσφαιρο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η σύλληψή τους δεν είναι μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου