Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Επιστήμονας της NASA πιστεύει ότι οι εξωγήινοι ίσως μας έχουν ήδη επισκεφθεί


Επιστήμονας της NASA πιστεύει ότι οι εξωγήινοι ίσως μας έχουν ήδη επισκεφθεί


Οι εξωγήινες μορφές ζωής ίσως να μην είναι έτσι όπως τις φανταζόμαστε, υποστηρίζει

Η NASA αναζητά στα βάθη του διαστήματος στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής. Μήπως όμως οι εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας;
Αυτό υποστηρίζει σε μελέτη του ο επιστήμονας της NASA Σιλβάνο Κολομπάνο, παρατηρώντας πως οι εξωγήινες μορφές ζωής ίσως να μην είναι έτσι όπως τις φανταζόμαστε και να μη χρησιμοποιούν τα βασικά στοιχεία στα οποία είναι συνηθισμένη η ανθρωπότητα, όπως ο άνθρακας.

«Θέλω απλώς να επισημάνω το γεγονός ότι η νοημοσύνη που ίσως βρούμε και ίσως επιλέξει να μας βρει (αν δεν το έχει ήδη κάνει), πιθανόν να μην παράγεται καθόλου από οργανισμούς με βάση τον άνθρακα όπως εμείς», γράφει στη μελέτη του ο Κολομπάνο, σύμφωνα με το Fox News.
Ο Κολομπάνο εγείρει επίσης την πιθανότητα οι εξωγήινοι να έχουν αναπτύξει τεχνολογία που οι άνθρωποι αδυνατούν ακόμα να κατανοήσουν, καθιστώντας εφικτές ενέργειες όπως τα διαστρικά ταξίδια. «Αν υιοθετήσουμε μία νέα σειρά από υποθέσεις για το τι είδους μορφές ανώτερης νοημοσύνης και τεχνολογίας πιθανόν να βρούμε, κάποια από αυτά τα φαινόμενα πιθανόν να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες υποθέσεις, και ίσως να μπορέσουμε να αρχίσουμε κάποια σοβαρή μελέτη», αναφέρει.
Πάντως, αναγνωρίζει πως τα διαστρικά ταξίδια ίσως να είναι «ένα αξεπέραστο εμπόδιο» για χιλιάδες χρόνια, αν και τονίζει πως μπορεί να είναι εφικτά ανάλογα με το τι υποθέτουμε για διάφορες μορφές ζωής.
«Εξετάζοντας περαιτέρω την τεχνολογική ανάπτυξη στον πολιτισμό μας που έχει αρχίσει μόλις 10.000 χρόνια περίπου πριν και έχει δει την άνοδο των επιστημονικών μεθοδολογιών μόνο τα τελευταία 500 χρόνια, μπορούμε να συμπεράνουμε πως ίσως να έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα στο να προβλέψουμε την τεχνολογική εξέλιξη ακόμα και τα επόμενα 1.000 χρόνια, πόσω μάλλον πολλαπλάσια επί 6 εκατομμύρια!», εξηγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου