Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

H αλόη (αθάνατο) είναι η σούπερ τροφή που θα διώξει τις ρυτίδες και θα απαλύνει τα καψίματα σου!

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, 2018

b7e45d3a06b99bee20ce4fa12b57697c_xl.jpgΌλοι γνωρίζουμε πως η αλόη κάνει πολύ καλό στα καψίματα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως μπορεί να μειώσει και την εμφάνιση των ρυτίδων ενώ κάνει πολύ καλό στο σώμα, εσωτερικά και εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα..
Ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα
Ο φυσικός αυτός ζελές τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ βοηθάει και στην διατήρηση της ελαστικότητάς της. Επιπλέον, μπορεί να καταπολεμήσει και την ακμή. 
Θεραπεύει από καψίματα
Η αλόη είναι ιδανική όχι μόνο για το κάψιμο από τον ήλιο αλλά και για κάθε άλλο είδος καψίματος. Αν καείς από οτιδήποτε να ξέρεις πως με λίγη αλόη το κάψιμό σου θα εξαφανιστεί μια και καλή. 
Μπορεί να βοηθήσει στην πέψη
Διάλυσέ την με λίγο νερό στο μπλέντερ και βάζε μια κουταλιά της σούπας κάθε πρωί σε λίγη πορτοκαλάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να την πίνεις άνετα κάνοντας πολύ καλό στον οργανισμό σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου