Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Νέες μεγάλες απώλειες για τον Dow Jones – Στο χαμηλότερο επίπεδο για το 2018 η Wall Street

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, 2018

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Νέες ισχυρές απώλειες κατέγραψε ο Dow Jones Industrials την Δευτέρα. Υποχώρησε 500+ μονάδες, η δεύτερη συνεχή πτώση της τάξης του 2% και η τέταρτη πολύ μεγάλη αυτό τον μήνα, με τη Wall Street να βρίσκεται πλέον στο χαμηλότερο επίπεδο για το 2018.
«Αγαπημένες» των επενδυτών όπως η Microsoft και η Amazon δέχθηκαν μεγάλα «χτυπήματα» όπως επίσης και εταιρίες του κλάδου υγείας.
Η αγορά πλέον για τα καλά στο «κόκκινο» για το 2018 και ο S&P 500 διαπραγματεύεται στο χαμηλότερο σημείο από τον Οκτώβριο του 2017.
Ο S&P 500 έχασε 54 μονάδες ή 2,1% στις 2.545 μονάδες.
Ο Dow απώλεσε 507 μονάδες ή 2,1% επίσης στις 23.592 μονάδες. Ο Nasdaq υποχώρησε 156 μονάδες ή 2,3% στις 6.753 μονάδες.
Παράλληλα οι τιμές των ομολόγων αυξήθηκαν, ενώ παράλληλα οι αποδόσεις τους μειώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου