Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Όμορφο το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Συλλόγου Θεσσαλών ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ Βοστώνης


Γέμισε η αίθουσα του εστιατορίου Continental στο προάστιο Saugus της Βοστώνης στη γιορτή που προετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου για τον ερχομό των Χριστουγέννων.
Ορεκτικά, φαγητό, επιδόρπιο, μουσική και χορό για όλους.  Η πρόεδρος του Συλλόγου Άννα Μήνος και τα μέλη της επιτροπής έκαναν ότι μπορούσαν ώστε όλοι να περάσουν ευχάριστα.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς οι πρώην πρόεδροι κ. Δημήτρης Παπασλής κι η δικηγόρος Ελισάβετ Παπασλής, η καθηγήτρια του Boston University Κέλλυ Πολυχρονίου, ο κ. Δημήτριος Ματθαίος από τον Ευβοϊκό σύλλογο, η κυβερνήτης της Παμακεδονικής κ. Στέλλα Γώγου-Παπαδοπούλου, ο κ. Νίκος Κρητικός από τον σύλλογο Δωδεκανησίων και αρκετοί άλλοι επώνυμοι ομογενείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου