Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Κύμα καύσωνα με το θερμόμετρο στους 100 βαθμούς Φαρενάϊτ, 38 Κελσίου

Ζέστη από σήμερα, Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα κτυπήσει 100. Κι ενώ σε πολλές περιοχές τις Ελλάδας αυτό είναι φυσικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Βοστώνη με την υγρασία τα ρούχα «κολλούν» απάνω σου και αισθάνεσαι 110 βαθμούς.

Συνιστούμε στις ευπαθείς ομάδες, στα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους να μείνουν μέσα που έχει κλιματισμό ή να πάτε σε μέρη που έχουν κλιματισμό, αιρκοντίσιον.


Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Βρετανία: Παραμένει στην ηγεσία η Τερέζα Μέι


Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, 2018

Απορρίφθηκε η πρότασης μομφής σε βάρος της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι κατά τη ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Η Μέι παραμένει στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος και στην ηγεσία της χώρας. Ωστόσο, σήμερα αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια στην επόμενη εκλογική μάχη.
Συνολικά 200 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος ψήφισαν υπέρ της επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης και 117 ενάντια. Η Μέι είναι προς το παρόν ασφαλής, αλλά η νίκη της χαρακτηρίζεται Πύρρειος γιατί ο αριθμός των 117 «ανταρτών» είναι ενδεικτικός του πόσο αποδυναμωμένη είναι η επικεφαλής των Τόρις και της βρετανικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου