Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Μιούλερ : Επαφές Κόεν με Ρωσία για συνέργεια με την εκστρατεία Τραμπ

Επτασέλιδο έγγραφο

Ο ειδικός εισαγγελέας επισημαίνει ότι ο πρώην δικηγόρος και έμπιστος του Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε επαφή με Ρώσο, αναζητώντας «συνέργεια» της Ρωσίας με την προεκλογική εκστρατεία του μεγιστάνα.

Μιούλερ : Επαφές Κόεν με Ρωσία για συνέργεια με την εκστρατεία Τραμπ | tanea.grΟ ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ (φωτογραφία AP), ερευνά την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Ρωσία.

Ρώσος αξιωματούχος πρότεινε τον Νοέμβριο του 2015 σε μέλη της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «πολιτική συνέργεια», σύμφωνα με νέο υπόμνημα που κατέθεσε την Παρασκευή ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ερευνά την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Ρωσία.

Στο επτασέλιδο έγγραφο, ο ειδικός εισαγγελέας επισημαίνει ότι ο Μάικλ Κόεν, πρώην προσωπικός δικηγόρος και έμπιστος του Τραμπ, δήλωσε ότι τον Νοέμβριο του 2015 – προτού ο μεγιστάνας ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 – ήρθε σε επαφή με Ρώσο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν «άτομο της εμπιστοσύνης» της κυβέρνησης, που πρότεινε στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ «πολιτική συνέργεια» και «συνέργεια σε κυβερνητικό επίπεδο».

«Να επιβληθεί μεγάλη ποινή φυλάκισης»


Παράλληλα, η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Μανχάταν ζήτησε να επιβληθεί «μεγάλη ποινή φυλάκισης» στον Μάικλ Κόεν επειδή εξαγόρασε τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελ εκ μέρους του πελάτη του και για φοροδιαφυγή.

Ο Κόεν δήλωσε ένοχος στις δύο αυτές κατηγορίες τον περασμένο Αύγουστο και συνεργάζεται με την ομάδα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ερευνά την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Ρωσία.

Αργότερα, σήμερα, ο Μιούλερ αναμένεται να κάνει τη δική του πρόταση για τον Κόεν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στο Κογκρέσο για τις συζητήσεις που είχε σχετικά με την κατασκευή ουρανοξύστη του Οργανισμού Τραμπ στη Μόσχα.

Για την κατηγορία αυτή ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ένοχος την περασμένη εβδομάδα.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου