Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος στην κηδεία του Τζορτζ Μπους στην Ουάσιγκτον (φωτογραφίες)


Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2018Οι φωτογραφίες είναι από την Αρχιεπικοπή Αμερικής.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος παρευρέθη στη Νεκρώσιμη Ακολουθία του 41ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσιγκτον την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος αντιπροσώπευσε την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα και του είχε δοθεί περίοπτη θέση κατά την είσοδο του φέρετρου στον Καθεδρικό Ναό.
Προπορεύονταν άλλοι θρησκευτικοί ηγέτες και εκπρόσωποι διαφόρων Χριστιανικών Ομολογιών και Δικαιοδοσιών συμπεριλαμβανομένων της Ρωμαιοκαθολικής και Επισκοπελιανής Εκκλησίας.
Σημειώνεται ότι ο αρχιερέας με το λευκό Επανωκαλύμμαυχο, ο οποίος διακρίνεται στις φωτογραφίες ακριβώς μπροστά από τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο είναι ο Μητροπολίτης Τύχων της Ορθόδοξης Εκκλησίας εν Αμερική, γνωστής ως OCA (Orthodox Church in America).
Πρόκειται για την πρώην Ρωσική Μετροπόλια, στην οποία το Πατριαρχείο Μόσχας το 1970 έδωσε διοικητικό καθεστώς αυτοκεφαλίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος είχε και σύντομη συνομιλία με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την σύζυγό του κυρία Χίλαρι όπως δείχνει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου