Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος στην κηδεία του Τζορτζ Μπους στην Ουάσιγκτον (φωτογραφίες)


Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2018Οι φωτογραφίες είναι από την Αρχιεπικοπή Αμερικής.

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος παρευρέθη στη Νεκρώσιμη Ακολουθία του 41ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσιγκτον την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος αντιπροσώπευσε την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής και την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα και του είχε δοθεί περίοπτη θέση κατά την είσοδο του φέρετρου στον Καθεδρικό Ναό.
Προπορεύονταν άλλοι θρησκευτικοί ηγέτες και εκπρόσωποι διαφόρων Χριστιανικών Ομολογιών και Δικαιοδοσιών συμπεριλαμβανομένων της Ρωμαιοκαθολικής και Επισκοπελιανής Εκκλησίας.
Σημειώνεται ότι ο αρχιερέας με το λευκό Επανωκαλύμμαυχο, ο οποίος διακρίνεται στις φωτογραφίες ακριβώς μπροστά από τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο είναι ο Μητροπολίτης Τύχων της Ορθόδοξης Εκκλησίας εν Αμερική, γνωστής ως OCA (Orthodox Church in America).
Πρόκειται για την πρώην Ρωσική Μετροπόλια, στην οποία το Πατριαρχείο Μόσχας το 1970 έδωσε διοικητικό καθεστώς αυτοκεφαλίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος είχε και σύντομη συνομιλία με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την σύζυγό του κυρία Χίλαρι όπως δείχνει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου