Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, 2018

Το να ξυπνάς νωρίς για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ εύκολο, για κάποιους άλλους πάλι είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Για να ξυπνήσεις όμως νωρίς, θα πρέπει να έχεις κοιμηθεί και νωρίς και αυτό είναι επίσης κομματάκι δύσκολο. Σύμφωνα όμως με τους ειδικούς έχει βρεθεί η ιδανική ώρα που μπορείς να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι.
Και θα σου φανεί κάπως περίεργο, όμως η ώρα αυτή είναι αρκετά νωρίς, όσο και αν δεν το θέλεις. Οι ειδικοί λοιπόν αναφέρουν πως η ιδανική ώρα για να πηγαίνεις για ύπνο είναι στις 20:45 το βράδυ. Ναι ακούγεται όντως νωρίς, όμως έτσι όχι μόνο θα ξεκουράζεσαι περισσότερο, αλλά θα ξυπνάς και νωρίς με αποτέλεσμα να έχεις και περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα σου να κάνεις πράγματα.
Ακούγεται αρκετά απογοητευτικό αν σκεφτείς πως όταν ήσουν μαθήτρια ή φοιτήτρια και κοιμόσουν τόσο νωρίς όλοι θεωρούσαν πως δεν έχεις κοινωνική ζωή. Αυτό όμως αλλάζει όταν έχεις μια σταθερή δουλειά, παιδιά και ευθύνες και υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις σε πέρας. Οπότε σου λέμε ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά πως είναι μία πολύ καλή ώρα για ύπνο, και πως αν είσαι κουρασμένη λίγο θα σε νοιάξει το τι σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος για την ώρα που κοιμάσαι.
Αν λοιπόν νιώθεις κουρασμένη και θες πραγματικά να ξεκουράζεσαι, τότε δοκίμασε το. Φυσικά μπορείς να ορίσεις και μία μέρα μέσα στην εβδομάδα, όπως το Σάββατο, που θα μπορείς να κοιμάσαι αργά και να ξυπνάς και πιο αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου