Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, 2018

Το να ξυπνάς νωρίς για κάποιους ανθρώπους είναι πολύ εύκολο, για κάποιους άλλους πάλι είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Για να ξυπνήσεις όμως νωρίς, θα πρέπει να έχεις κοιμηθεί και νωρίς και αυτό είναι επίσης κομματάκι δύσκολο. Σύμφωνα όμως με τους ειδικούς έχει βρεθεί η ιδανική ώρα που μπορείς να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι.
Και θα σου φανεί κάπως περίεργο, όμως η ώρα αυτή είναι αρκετά νωρίς, όσο και αν δεν το θέλεις. Οι ειδικοί λοιπόν αναφέρουν πως η ιδανική ώρα για να πηγαίνεις για ύπνο είναι στις 20:45 το βράδυ. Ναι ακούγεται όντως νωρίς, όμως έτσι όχι μόνο θα ξεκουράζεσαι περισσότερο, αλλά θα ξυπνάς και νωρίς με αποτέλεσμα να έχεις και περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα σου να κάνεις πράγματα.
Ακούγεται αρκετά απογοητευτικό αν σκεφτείς πως όταν ήσουν μαθήτρια ή φοιτήτρια και κοιμόσουν τόσο νωρίς όλοι θεωρούσαν πως δεν έχεις κοινωνική ζωή. Αυτό όμως αλλάζει όταν έχεις μια σταθερή δουλειά, παιδιά και ευθύνες και υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις σε πέρας. Οπότε σου λέμε ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά πως είναι μία πολύ καλή ώρα για ύπνο, και πως αν είσαι κουρασμένη λίγο θα σε νοιάξει το τι σκέφτεται ο υπόλοιπος κόσμος για την ώρα που κοιμάσαι.
Αν λοιπόν νιώθεις κουρασμένη και θες πραγματικά να ξεκουράζεσαι, τότε δοκίμασε το. Φυσικά μπορείς να ορίσεις και μία μέρα μέσα στην εβδομάδα, όπως το Σάββατο, που θα μπορείς να κοιμάσαι αργά και να ξυπνάς και πιο αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου