Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Λίγο Γέλιο
Χρονιάρα ημέρα σήμερα, του Αγίου Σπυρίδωνα, από το όνομα του οποίου έγιναν διάφορες αλλαγές για τον απλούστατο λόγο ο ένας να θεωρεί τον εαυτό του διαφορετικό από τον άλλο.  Έτσι ο Σπυρίδων έγινε Σπύρος, Σπυράκος, ακόμα και Πίπης…
Στην Πάτρα λοιπόν κάποτε κοντά στα Ψηλά Αλώνια βγήκαν από ένα καπηλειό τρεις μεθυσμένοι και τρεκλίζοντας ο ένας βάσταγε τον άλλο για να παραμένουν όρθιοι και συζητούσαν για τα πάντα, ανέβαζαν κυβερνήσεις, κατέβαζαν κυβερνήσεις και «έλυναν» τα προβλήματα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Τρεκλίζοντας έφτασαν στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που είναι καβάλα στο άλογο.  Ο γλύπτης που έφτιαξε το άγαλμα δεν ξέρω εάν ήταν δημόσιος υπάλληλος ή είχε πάρει το έργο σε μειοδοτικό διαγωνισμό αλλά στη βάση του αγάλματος δεν έβαλε όλο το πρώτο όνομα αλλά έβαλε Θ. Κολοκοτρώνης, κάτι παρόμοιο δηλαδή με το Ελ Βενιζέλος το αεροδρόμιο των Αθηνών που νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη Μαδρίτη!
Εκεί στη Πάτρα λοιπόν οι τρεις αυτοί κύριοι που έλυναν τα προβλήματα του κόσμου βάλθηκαν να βρουν το όνομα του Κολοκοτρώνη. 
«Θανάση, τον έλεγαν» λέει ο πρώτος. 
«Τι λες ρε» του λέει ο άλλος «Θωμά τον λέγανε».
Και ο τρίτος που ήταν ψευδός τους λέει: 
«Τι λέτε ρε βλάκιδες, Θπύρο τον έλεγαν»,
Χα, χα, χα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου