Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Λίγο Γέλιο
Χρονιάρα ημέρα σήμερα, του Αγίου Σπυρίδωνα, από το όνομα του οποίου έγιναν διάφορες αλλαγές για τον απλούστατο λόγο ο ένας να θεωρεί τον εαυτό του διαφορετικό από τον άλλο.  Έτσι ο Σπυρίδων έγινε Σπύρος, Σπυράκος, ακόμα και Πίπης…
Στην Πάτρα λοιπόν κάποτε κοντά στα Ψηλά Αλώνια βγήκαν από ένα καπηλειό τρεις μεθυσμένοι και τρεκλίζοντας ο ένας βάσταγε τον άλλο για να παραμένουν όρθιοι και συζητούσαν για τα πάντα, ανέβαζαν κυβερνήσεις, κατέβαζαν κυβερνήσεις και «έλυναν» τα προβλήματα μέσα σε δευτερόλεπτα.
Τρεκλίζοντας έφτασαν στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη που είναι καβάλα στο άλογο.  Ο γλύπτης που έφτιαξε το άγαλμα δεν ξέρω εάν ήταν δημόσιος υπάλληλος ή είχε πάρει το έργο σε μειοδοτικό διαγωνισμό αλλά στη βάση του αγάλματος δεν έβαλε όλο το πρώτο όνομα αλλά έβαλε Θ. Κολοκοτρώνης, κάτι παρόμοιο δηλαδή με το Ελ Βενιζέλος το αεροδρόμιο των Αθηνών που νομίζεις ότι βρίσκεσαι στη Μαδρίτη!
Εκεί στη Πάτρα λοιπόν οι τρεις αυτοί κύριοι που έλυναν τα προβλήματα του κόσμου βάλθηκαν να βρουν το όνομα του Κολοκοτρώνη. 
«Θανάση, τον έλεγαν» λέει ο πρώτος. 
«Τι λες ρε» του λέει ο άλλος «Θωμά τον λέγανε».
Και ο τρίτος που ήταν ψευδός τους λέει: 
«Τι λέτε ρε βλάκιδες, Θπύρο τον έλεγαν»,
Χα, χα, χα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου