Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

«Τίτλοι τέλους» για την ιστορική βιομηχανία «Χαλυβουργική»
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, 2018EUROKINISSI
«Τίτλοι τέλους» μετά από 93 χρόνια για την ιστορική βιομηχανία «Χαλυβουργική», λόγω χρεών προς τη ΔΕΗ που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Η «Χαλυβουργική» απέτυχε να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο βιώσιμο πλάνο για την επανεκκίνηση της λειτουργίας της και την αποπληρωμή του χρέους της, παρά τις προτάσεις για διακανονισμό.
Ως εκ τούτου, από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου υλοποιούνται κανονικά οι συνέπειες της άρσης εκπροσώπησης, με τη διοίκηση της εταιρείας να έχει ήδη στείλει την σχετική ειδοποίηση στον ΑΔΜΗΕ.
Οι εναπομείναντες 170 εργαζόμενοι, τα τελευταία τρία χρόνια, απασχολούνταν εκ περιτροπής στην συντήρηση του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου