Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ειδικό λογαριασμό για την απόκτηση νέων φρεγατών άνοιξε ο Καμμένος

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού


Ειδικό λογαριασμό για την απόκτηση νέων φρεγατών άνοιξε ο Καμμένος | tovima.gr
Έρανο για… την αγορά νέων φρεγατών κάνει ο Πάνος Καμμένος, όπως ο ίδιος δήλωσε με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε άνοιγμα ειδικού λογαριασμού από το 2019 για την αγορά νέων φρεγατών καλώντας τους έλληνες εφοπλιστές και τους πολίτες να ενισχύσουν τον λογαριασμό αυτό.
«Συνεχίζουμε να παράγουμε ήρωες σε καιρό ειρήνης μέσα σε πολεμικές συνθήκες», πρόσθεσε και τόνισε πως «η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της».
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο, επίσης, για διαχρονικό δεσμό ελληνισμού και ορθοδοξίας και είπε ότι «έχουμε γη και πατρίδα με πλοία στη θάλασσα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο μέσα από τους άξονες σταθερότητας που σχηματίζει, ενισχύοντας την ανάπτυξή της».
Ο κ. Κάμμενος τόνισε επίσης πως «σε λίγο καιρό η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού μας Ναυτικού θα μεγαλώσει» και κάλεσε τους Έλληνες εφοπλιστές αλλά και τους Έλληνες πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια για την απόκτηση νέων φρεγατών που ΠΝ, μέσω λογαριασμού που θα ανοίξει από την 1η Ιανουαρίου του 2019.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου