Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Σαρίδης: Δεν πάω στο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, 2018

Ο βουλευτής υπογράμμισε μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού ότι θα παραμείνει στην ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων

Σαρίδης: Δεν πάω στο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών | tovima.gr
Τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι ένας από τους βουλευτές που θα πρόσφερε στήριξη στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών διέψευσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.
«Δεν αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένταξής μου στον ΣΥΡΙΖΑ, θα καταψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε ο κ. Σαρίδης, ο οποίος ωστόσο υπερψήφισε τον Προϋπολογισμό.
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι χειροπιαστό παράδειγμα ανοίγματος προς το Κέντρο, η αποδοχή μιας πρότασης νόμου που βοηθάει τους συμπολίτες μας κι όχι οι μετεγγραφές οι οποίες γίνονται και συνοδεύονται αποκλειστικά από αλλαγή γνώμης και ούτε και το κλείσιμο, άνευ όρων, ενός ματιού», συμπλήρωσε ο κ. Σαρίδης.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου