Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Έκτακτη Συνάντηση της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)Κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου «ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ» των Βορειο-Ηπειρωτών Βοστώνης η Ομοσπονδία καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση την Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων, μεθαύριο Τετάρτη όπου έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας κ. Νικόλαος Γκατζογιάννης.
Θα γίνει ενημέρωση της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων.
Επίσης, έγινε αίτημα από την Παμακεδονική Ένωση αντιπρόσωπός της να παρευρεθεί και ενημερώσει την Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων για το θέμα του ονόματος και ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις.
Εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων θα πάει στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου