Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο


 Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, 2018



Νεκρός είναι ο Σερίφ Σεκάτ, δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, από πυρά της αστυνομίας το βράδυ της Πέμπτης σε νέα επιχείρηση που στήθηκε στη γαλλική πόλη, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα που επικαλούνται αστυνομικές πηγές
Σύμφωνα με το France Info, ο καταζητούμενος κρυβόταν σε μια αποθήκη στο Πλεν-ντε-Μπουσέρ, στη συνοικία Μεϊνό, πολύ κοντά στο Νεντόρφ, την περιοχή όπου εθεάθη για τελευταία φορά μετά την επίθεση, ενώ είχε πάνω του όπλο και μαχαίρι.
Στην περιοχή αυτή ήταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας «χτένιζε» ώρες το σημείο. Σύμφωνα πάντα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Σεκάτ ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτος, εναντίον ενός περιπολικού της αστυνομίας.
Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των αστυνομικών, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ, είχε ανακοινώσει ότι η χριστουγεννιάτικη αγορά, που παρέμενε κλειστή τις τελευταίες ημέρες, θα επαναλειτουργήσει κανονικά αύριο Παρασκευή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου