Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Διατηρεί δεσμό με ομογενή η μικρότερη κόρη του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι;


Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, 2018



Από αριστερα, διακρίνονται η Tiffany Trump, ο Donald Trump Jr. και η Kimberly Guilfoyle (AP Photo/Andrew Harnik, FILE).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. H μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι (Tiffany), διατηρεί δεσμό εδώ και λίγο καιρό με γόνο πλούσιας οικογένειας, τον οποίο γνώρισε στις διακοπές της το καλοκαίρι στη Μύκονο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κατ’ αποκλειστικότητα η εφημερίδα «New York Post».
Μάλιστα, το όνομα του συντρόφου της Τίφανι Τραμπ είναι Μάικλ Μπούλος (Michael Boulos), γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιον ομογενή.
Το δημοσίευμα, ωστόσο, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Λέει όμως ότι ο 34χρονος Μπούλος μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας και έχει την έδρα του κυρίως στο Λονδίνο. Η «New York Post», μάλιστα, αναφέρει ότι η οικογένειά του, η οποία είναι αρκετά πλούσια, έχει λιβανέζικες ρίζες.
Πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Post» αναφέρουν ότι το ζευγάρι τα πάει πολύ καλά και μάλιστα την Ημέρα των Ευχαριστιών ο Μπούλος την πέρασε στην έπαυλη των Τραμπ, στο Μαρ-Α-Λάγκο της Φλόριδας.
Πηγή της ίδιας εφημερίδας ανέφερε ότι η Τίφανι Τραμπ είναι πολύ χαρούμενη που όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Μπούλος φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στη Νιγηρία, ενώ ο αδελφός του, Φέαρς είναι ηθοποιός και ράπερ και έχει ως καλλιτεχνικό όνομα το «Farastafari». Η οικογένειά τους ίδρυσε την «Βoulos Enterprises».
Τόσο η οικογένεια του Αμερικανού Προέδρου, όσο και ο Μάικλ Μπούλος, δεν απάντησαν σε αιτήματα της «New York Post» να σχολιάσουν το δημοσίευμα.
Η Τίφανι Αριάνα Τραμπ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 25 χρόνων (γεννήθηκε το 1993) και είναι η κόρη του προέδρου Τραμπ από την δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλ.
Μέχρι και την άνοιξη διατηρούσε δεσμό με τον Ρος Μεκάνικ, τον οποίο γνώρισε ενώ ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πεν.
Το καλοκαίρι η Τίφανι Τραμπ είχε περάσει τις διακοπές της στην Μύκονο και πολλά περιοδικά (ελληνικά αλλά και διεθνή) είχαν απαθανατίσει τις εξόδους της στο νησί των ανέμων.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου