Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη επιτυχία ο χορός των Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Ενα τμήμα από τους νέους που παρελαύνουν στην Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης

Το περασμένο Σάββατο η αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου, Βοστώνης γέμισε από μικρούς και μεγάλους για να βοηθήσουν οικονομικά το Τμήμα των Ευζώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Βοστώνης.
Η Ελένη Βιδάλη παρουσίασε το πρόγραμμα και έκανε εξαιρετική δουλειά.  Χόρεψαν 4 χορευτικά τμήματα με τ καθένα να ξεχωρίζει αφού το καθένα χόρεψε τρεις χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το χορευτικό της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα, Worcester

Τα τμήματα αυτά ήταν: Το χορευτικό «Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης». Το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης, το χορευτικό της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα από το Worcester και το «Χορευτικό της Μητροπόλεως».
Το μεγαλύτερο μέρος των Ευζώνων ήταν παρόν και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Μαμάκος τους παρουσίασε έναν-έναν ενώ ανακοίνωσε ότι η Ομοσπονδία του ανέθεσε να φτιάξει και τμήμα με μικρότερα παιδιά 10-14 ετών το οποίο θα μάθει το βηματισμό και τα συνθήματα και θα παρελάσει στην Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης του 2018 που προγραμματίζεται να γίνει την Κυριακή 7, Απριλίου.
Όταν τελείωσαν οι παρουσιάσεις των χορευτικών συγκροτημάτων η πίστα γέμισε νεολαία, αγόρια και κορίτσια, τα οποία χόρευαν Ελληνικούς χορούς κάτω από τους ήχους της Ελληνικής μουσικής του D.J. Lacos ο οποίος Η οργανωτική Επιτροπή από τις κυρίες: Τζένη Οικονόμου, Δρ. Μαίρη Δελιχάτσιος, Όλγα Φώτου, Βασιλική Ράμου και Ελευθερίας Παπασλή είχαν μεριμνήσει για όλα.  Ένα λάθος που έγινε από τους υπεύθυνους της αιθούσης για το φαγητό διορθώθηκε αμέσως αφού με ένα τηλεφώνημα έφτασαν δεκάδες πίτσες.
Η είσοδος ήταν μόνο $10 δολάρια ενώ οι φοιτητές και μαθητές μπήκαν δωρεάν.
Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τη νεολαία και όλο το κόσμο που συμμετείχε, επίσης ευχαρίστησε το Ζαχαροπλαστείο ATHENS για τα γλυκά που προσέφερε δωρεάν.  Να σημειώσουμε ότι η λαχειοφόρος ήταν προσφορά της κυρίας Ελένης Βιδάλη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι εγράφησαν 7 νέοι για να συμμετάσχουν στο τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου