Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη επιτυχία ο χορός των Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Ενα τμήμα από τους νέους που παρελαύνουν στην Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης

Το περασμένο Σάββατο η αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου, Βοστώνης γέμισε από μικρούς και μεγάλους για να βοηθήσουν οικονομικά το Τμήμα των Ευζώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Βοστώνης.
Η Ελένη Βιδάλη παρουσίασε το πρόγραμμα και έκανε εξαιρετική δουλειά.  Χόρεψαν 4 χορευτικά τμήματα με τ καθένα να ξεχωρίζει αφού το καθένα χόρεψε τρεις χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Το χορευτικό της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα, Worcester

Τα τμήματα αυτά ήταν: Το χορευτικό «Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης». Το χορευτικό του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης, το χορευτικό της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα από το Worcester και το «Χορευτικό της Μητροπόλεως».
Το μεγαλύτερο μέρος των Ευζώνων ήταν παρόν και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Μαμάκος τους παρουσίασε έναν-έναν ενώ ανακοίνωσε ότι η Ομοσπονδία του ανέθεσε να φτιάξει και τμήμα με μικρότερα παιδιά 10-14 ετών το οποίο θα μάθει το βηματισμό και τα συνθήματα και θα παρελάσει στην Ελληνική Παρέλαση της Βοστώνης του 2018 που προγραμματίζεται να γίνει την Κυριακή 7, Απριλίου.
Όταν τελείωσαν οι παρουσιάσεις των χορευτικών συγκροτημάτων η πίστα γέμισε νεολαία, αγόρια και κορίτσια, τα οποία χόρευαν Ελληνικούς χορούς κάτω από τους ήχους της Ελληνικής μουσικής του D.J. Lacos ο οποίος Η οργανωτική Επιτροπή από τις κυρίες: Τζένη Οικονόμου, Δρ. Μαίρη Δελιχάτσιος, Όλγα Φώτου, Βασιλική Ράμου και Ελευθερίας Παπασλή είχαν μεριμνήσει για όλα.  Ένα λάθος που έγινε από τους υπεύθυνους της αιθούσης για το φαγητό διορθώθηκε αμέσως αφού με ένα τηλεφώνημα έφτασαν δεκάδες πίτσες.
Η είσοδος ήταν μόνο $10 δολάρια ενώ οι φοιτητές και μαθητές μπήκαν δωρεάν.
Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τη νεολαία και όλο το κόσμο που συμμετείχε, επίσης ευχαρίστησε το Ζαχαροπλαστείο ATHENS για τα γλυκά που προσέφερε δωρεάν.  Να σημειώσουμε ότι η λαχειοφόρος ήταν προσφορά της κυρίας Ελένης Βιδάλη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι εγράφησαν 7 νέοι για να συμμετάσχουν στο τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου