Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Κλείνουμε 9 χρόνια, στις 19, Δεκεμβρίου (19 Δεκεμβρίου, 2009 – 19 Δεκεμβρίου, 2018)

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, 2018

Πότε πέρασαν αλήθεια 9 χρόνια από την ώρα που άρχισε δειλά-δειλά η ιστοσελίδα μας paneliakos.com
Η επιλογή του ονόματος έγινε για να τιμάμε την ιδιαίτερη μας πατρίδα, Ηλεία.  Αρκετοί μας συμβούλεψαν να γράφουμε, έτσι, αλλιώς, λίγο από εκεί, λίγο από εδώ… 
Ευχαριστούμε όλους και όλες για την γνώμη τους, τις συμβουλές τους και κάποιες φορές την γκρίνια τους.  Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ούτε θέλουμε να αντικαταστήσουμε άξιους δημοσιογράφους, όχι βέβαια.  Εσείς μας λέτε πολλές φορές ότι κάνουμε καλύτερη δουλειά από επαγγελματίες…  Κάπου 38 συνεργάτες από διάφορα μέρη του κόσμου, ασχολούμεθα από μεράκι και αγάπη για την Ελληνική Γλώσσα και μεταφέρουμε άρθρα εφημερίδων και άλλων μέσων ενημέρωσης αλλά και δικά μας άρθρα χωρίς να έχουμε πάρει ποτέ ούτε $1. 
Είναι κάποια θέματα που μας «καίνε» και πρέπει να τα προβάλουμε περισσότερο και να παίρνουμε θέση για το καλό του Ελληνισμού.  Για αυτά τα θέματα οι μισθωτοί θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και να επανέρχονται στην τάξη γιατί όταν το λάθος επαναλαμβάνεται δεν είναι λάθος αλλά εσκεμμένο.
Βέβαια υπάρχουν και άλλες γνώμες των ιδεολόγων, των κολάκων, των ευεργετημένων και άλλων συμφερόντων.  Ε, αυτούς τους ξέρετε.  Δεν γράφουμε τα ονόματά τους για να μην τους κάνουμε διαφήμιση! 
Πάντως κανένας δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για την ανθρωπιά μας... τον Ελληνισμό μας. 
Το κομπιούτερ κάθε δευτερόλεπτο, λεπτό, ώρα, ημέρα, χρόνια... μετράει αυτούς που μας διαβάζουν σε όλη τη Γη, και μεταφράζουν τα άρθρα μας σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε κοντά 100 γλώσσες!
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συντροφιά σας.  

Τώρα όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας να μας γράψει ένα μήνυμα.  Μόνο που… η προθεσμία για παράπονα έληξε χθες!
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Πάντα Υγεία

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου