Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Κλείνουμε 9 χρόνια, στις 19, Δεκεμβρίου (19 Δεκεμβρίου, 2009 – 19 Δεκεμβρίου, 2018)

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, 2018

Πότε πέρασαν αλήθεια 9 χρόνια από την ώρα που άρχισε δειλά-δειλά η ιστοσελίδα μας paneliakos.com
Η επιλογή του ονόματος έγινε για να τιμάμε την ιδιαίτερη μας πατρίδα, Ηλεία.  Αρκετοί μας συμβούλεψαν να γράφουμε, έτσι, αλλιώς, λίγο από εκεί, λίγο από εδώ… 
Ευχαριστούμε όλους και όλες για την γνώμη τους, τις συμβουλές τους και κάποιες φορές την γκρίνια τους.  Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ούτε θέλουμε να αντικαταστήσουμε άξιους δημοσιογράφους, όχι βέβαια.  Εσείς μας λέτε πολλές φορές ότι κάνουμε καλύτερη δουλειά από επαγγελματίες…  Κάπου 38 συνεργάτες από διάφορα μέρη του κόσμου, ασχολούμεθα από μεράκι και αγάπη για την Ελληνική Γλώσσα και μεταφέρουμε άρθρα εφημερίδων και άλλων μέσων ενημέρωσης αλλά και δικά μας άρθρα χωρίς να έχουμε πάρει ποτέ ούτε $1. 
Είναι κάποια θέματα που μας «καίνε» και πρέπει να τα προβάλουμε περισσότερο και να παίρνουμε θέση για το καλό του Ελληνισμού.  Για αυτά τα θέματα οι μισθωτοί θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και να επανέρχονται στην τάξη γιατί όταν το λάθος επαναλαμβάνεται δεν είναι λάθος αλλά εσκεμμένο.
Βέβαια υπάρχουν και άλλες γνώμες των ιδεολόγων, των κολάκων, των ευεργετημένων και άλλων συμφερόντων.  Ε, αυτούς τους ξέρετε.  Δεν γράφουμε τα ονόματά τους για να μην τους κάνουμε διαφήμιση! 
Πάντως κανένας δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για την ανθρωπιά μας... τον Ελληνισμό μας. 
Το κομπιούτερ κάθε δευτερόλεπτο, λεπτό, ώρα, ημέρα, χρόνια... μετράει αυτούς που μας διαβάζουν σε όλη τη Γη, και μεταφράζουν τα άρθρα μας σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε κοντά 100 γλώσσες!
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συντροφιά σας.  

Τώρα όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας να μας γράψει ένα μήνυμα.  Μόνο που… η προθεσμία για παράπονα έληξε χθες!
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Πάντα Υγεία

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου