Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, 2018

Διώξεις για απάτη και ξέπλυμα χρήματος στην οικογένεια Κουτσολιούτσου . Διώξεις για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκαν από τον οικονομικό εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση για την υπόθεση της Folli Follie κατά μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου και άλλων επτά ατόμων που είχαν κληθεί ως ύποπτοι για εξηγήσεις από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ παράλληλα υπήρξε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

  • Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα. Οδηγίες για την αίτηση. Άνοιξε η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, koinonikomerisma.gr και δέχεται τις αιτήσεις χιλιάδων δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος. .
  • Διώξεις για απάτη και ξέπλυμα χρήματος στην οικογένεια Κουτσολιούτσου . Διώξεις για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκαν από τον οικονομικό εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση για την υπόθεση της Folli Follie κατά μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου και άλλων επτά ατόμων που είχαν κληθεί ως ύποπτοι για εξηγήσεις από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ παράλληλα υπήρξε και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. .
  • Κατασχέθηκαν 6 τόνοι λαθραίων καυσίμων θέρμανσης. Εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). .
  • Υπόθεση Τοπαλούδη: Αμετανόητοι κατηγορούμενοι τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα όσα είπαν οι δύο νεαροί που εξετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Πώς αλληλοκατηγορούνται για τη δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη αμαυρώνοντας τη μνήμη της. Ανατριχιαστικές περιγραφές για το μοιραίο βράδυ. .
  • Έκρυβαν ηρωίνη στα κλειδιά του αυτοκινήτου. Στα κλειδιά του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν, είχαν κρυμμένες συσκευασίες με ηρωίνη και ποσότητα κοκαΐνης, δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 35 ετών, που συνελήφθησαν στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Κόσμος


  • Για απάτη κατηγορούν οι αμερικανικές αρχές την Μενγκ Ουάνγκζου της Huawei. Η "κληρονόμος" του κινεζικού κολοσσού των τηλεπικοινωνιών Huawei, η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στον Καναδά κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, κατηγορείται για "απάτη" από την αμερικανική δικαιοσύνη, όπως έγινε γνωστό σήμερα. .
  • Ιταλία: Κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Κόντε. Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από την Boυλή της Ρώμης. .
  • Ετοιμάζεται δίωξη σε βάρος της Σακίρα για φοροδιαφυγή. Σε βάρος της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα θα ασκηθεί δίωξη από τις εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, μια κατηγορία που εκείνη αρνείται κατηγορηματικά, έγραψε η εφημερίδα El Pais. .
  • Γαλλία: Και νέες συλλήψεις μαθητών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Μια διαδήλωση μαθητών κατά των μεταρρυθμίσεων στο εκπαιδευτικό σύστημα και οι νέοι αποκλεισμοί λυκείων οδήγησαν και πάλι σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις της τάξης σήμερα στη Λιόν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 39 άτομα. .
  • Κραμπ - Καρενμπάουερ: Αυτή είναι η διάδοχος της Μέρκελ στο τιμόνι του CDU. H Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, η νέα Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (CDU), γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1962 στο Φέλκινγκεν του κρατιδίου Ζάαρλαντ που βρίσκεται στα γαλλογερμανικά σύνορα. .

Πολιτική


  • Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί για ασπίδα την ασυλία των βουλευτών. Η διαφάνεια και η κάθαρση της δημόσιας ζωής είναι σημαντικά πεδία για τη χώρα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Διαφάνειας- Ελλάς (ΔΔ-Ε). .
  • Λαβρόφ: Νέα αφετηρία στις ελληνο-ρωσικές σχέσεις. Μπορούμε να αυξήσουμε τις κοινές προσπάθειες για την εμβάθυνση των σχέσεων σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του εμπορίου, της οικονομίας και των επενδύσεων, είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών. .
  • Οι εξηγήσεις Γεωργιάδη για τον Αντετοκούνμπο (VIDEO). Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Έλληνα σούπερ σταρ του NBA έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. .
  • Πούτιν: Σαχλαμάρες τα περί παιχνιδιών συνωμοσίας σε βάρος της Ελλάδας. Σε θερμό κλίμα με εκατέρωθεν ευχαριστίες και φιλοφρονήσεις πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. .
  • LIVE: Η κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα-Πούτιν. Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την κοινή συνέντευξη Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο μετά την συνάντηση τους στην Μόσχα. .

Οικονομία


  • Αυξάνεται το μαύρο χρήμα που «ξεπλένεται» σε γερμανικά ακίνητα. Ολοένα και περισσότερο μαύρο χρήμα από το εξωτερικό εισρέει για ξέπλυμα στην γερμανική αγορά ακινήτων, επισημαίνει έκθεση του γερμανικού παραρτήματος της Transparency International που παρουσιάστηκε σήμερα στην έδρα της μη κυβερνητικής οργάνωσης στο Βερολίνο. .
  • Η κυβέρνηση μεγαλώνει τη λίστα ειδικών μισθολογίων που θα λάβει αναδρομικά. Στην λίστα εντάσσονται διπλωματικοί και διδακτικό προσωπικό ορισμένων υπηρεσιών. .
  • Συχνές ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018-Όλες οι λεπτομέρειες. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, η αίτηση και απαντήσεις στα συχνότερα προβλήματα. .
  • Αν η Γερμανία στραφεί στο LNG θα εξαρτάται από τους εφοπλιστές της Αθήνας. «Η υπεροχή της Ελλάδας. Εάν η Γερμανία στραφεί στο υγροποιημένο φυσικό αέριο, θα εξαρτάται από τους εφοπλιστές της Αθήνας», γράφει η γερμανική Die Welt. .
  • Ανεργία: Στο 18,6% το χαμηλότερο επίπεδο από το 2011. Η ανεργία τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα υποχώρησε στο 18,6%, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2011, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters. .

Αθλητισμός


  • Ανδρέας Ζαγκλής: Έλληνας ο νέος ισχυρός άνδρας της FIBA. Ο Ανδρέας Ζαγκλής πήρε το χρίσμα από τη FIBA, αναλαμβάνοντας το πόστο του Γενικού Γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ. .
  • Ο Κώστας Σλούκας στο «Goal χωρίς σύνορα». Goal Χωρίς Σύνορα, Σάββατο στις 12.00 και Κυριακή στις 13.00 με τον Μιχάλη Τσώχο, στον ΣΚΑΪ. .
  • Επτά παίκτες της Άρσεναλ σε πάρτι με hippy crack, αλκοόλ και γυναίκες (vid). Η Sun έβγαλε στη φόρα τα νυχτοπερπατήματα επτά παικτών της Άρσεναλ από τον Αύγουστο. .
  • Euroleague: Ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στο Κάουνας. O Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατέρρευσε στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 83-75 από τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας και να πέσει στο 6-5. .
  • Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ». Xωρίς νικητή το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ. Η Άρσεναλ προηγήθηκε δύο φορές, η Γιουνάιτεντ των πολλών απουσιών απάντησε στο επόμενο λεπτό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου