Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Πανάξια πρόκριση της Λίβερπουλ στους «16»

Το γκολ του Σαλάχ έμελλε να στείλει τη Λίβερπουλ με 1-0 στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και τη Νάπολι στο Γιουρόπα Λιγκ.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ποδόσφαιρο

Με γκολ - χρυσάφι του Σαλάχ, η Λίβερπουλ πήρε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και άφησε εκτός τη Νάπολι από τον Γ΄ όμιλο, ενώ στο θρίλερ του Β΄ γκρουπ, Τότεναμ και Ιντερ «πάλεψαν» μέχρι και το τελευταίο λεπτό για μία θέση στον επόμενο γύρο, με τους «πετεινούς» να προκρίνονται στο... νήμα. Στο «Ανφιλντ» η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυναμικά και στο έβδομο λεπτό είχε σημαντική στιγμή για να ανοίξει το σκορ με τον Σαλάχ, όμως το κακό κοντρόλ του δεν του έδωσε την ευκαιρία να «πλασάρει» τον Οσπίνα. Στο 34΄ οι «κόκκινοι» βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Αιγύπτιο σταρ τους. Ο 26χρονος πέρασε με καταπληκτικό τρόπο τον Κουλιμπαλί και με υπέροχο πλασέ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 50΄ έχασε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Η Νάπολι έφτασε μια ανάσα από το γκολ της πρόκρισης στο 78΄ αλλά ο Καγιεχόν από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 90+2΄ είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Μίλικ, όμως ο Αλισον απέκρουσε και έγινε ο ήρωας των «κόκκινων» σε μια βραδιά που η Λίβερπουλ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, με τον Μανέ να χάνει κλασικές ευκαιρίες.
Στον Β΄ όμιλο, η Τότεναμ και η Ιντερ πάλεψαν σε διαφορετικά γήπεδα για την πρόκριση. Υστερα από ένα ημίχρονο, οι δύο ομάδες βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0 από την Μπαρτσελόνα και την Αϊντχόφεν αντίστοιχα. Κι ενώ η ομάδα του Ποτσετίνο πίεζε ασφυκτικά τους «μπλαουγκράνα» για το γκολ της ισοφάρισης που θα έφερνε την πρόκριση, στο Μιλάνο, η Ιντερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα κόντρα στους Ολλανδούς, με τον Ικάρντι (73΄) και για ένα δεκάλεπτο είχε την πρόκριση στα χέρια της. Η Τότεναμ όμως δεν τα παράτησε ποτέ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μετά την έξοχη ασίστ του Κέιν, ο Μόουρα ισοφάρισε στο 85΄ και έστειλε την Τότεναμ στους «16» της διοργάνωσης.
Από τον Δ΄ όμιλο, η Πόρτο και η Σάλκε πήραν την πρόκριση, ενώ η Ντόρτμουντ ως πρώτη και η Ατλέτικο Μαδρίτης ως δεύτερη προκρίθηκαν από τον Α΄ όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου