Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Tα 20 καλύτερα αεροδρόμια των ΗΠΑ κατά την «WSJ»


Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2018



Αεροσκάφος της Emirates κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Νιούαρκ. Stuart Ramson/AP Images for Emirates.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τον κατάλογο με τα είκοσι καλύτερα αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών δημοσίευσε για πρώτη φορά η εφημερίδα «Wall Street Journal».
Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα συναντά κανείς το διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ. Η Νέα Υόρκη και η Νέα Ιερσέη έχουν παρουσία στον σχετικό πίνακα στην 18η, 19η και 20ή θέση με τα αεροδρόμια «Λα Γκουάρντια», «Κένεντι» και Νιούαρκ, αντίστοιχα.
Η συνολική βαθμολογία που απέσπασε το αεροδρόμιο του Ντένβερ στο Κολοράντο για να βρεθεί στην περίοπτη πρώτη θέση είναι 70,5 μονάδες, ενώ στη δεύτερη θέση συναντά κανείς το αεροδρόμιο του Ορλάντο στη Φλόριδα με συνολική βαθμολογία 68,33 μονάδων.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το αεροδρόμιο του Φοίνιξ στην πολιτεία της Αριζόνα (63,83 μονάδες), στην τέταρτη το αεροδρόμιο της Ατλάντα στην Τζόρτζια (58,5 μονάδες).
Στην πέμπτη θέση του σχετικού πίνακα που έφτιαξε η «WSJ» είναι το αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουέρθ, στην πολιτεία του Τέξας (57,5 μονάδες) και ακολουθεί στην έκτη θέση αυτό του Λας Βέγκας στη Νεβάδα (56,83 μονάδες), ενώ στην 7η υπάρχει το αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον (52,33 μονάδες).
Στην όγδοη θέση υπάρχει το αεροδρόμιο του Σάρλοτ (52 μονάδες), στην ένατη θέση αυτό του Λος Αντζελες (50,83) και η πρώτη δεκάδα κλείνει με το αεροδρόμιο της Βοστώνης (49,83 μονάδες).
Για να καταρτιστεί ο κατάλογος αυτός η εφημερίδα έλαβε υπ’ όψιν της πολλά κριτήρια. Μεταξύ άλλων, ελήφθη υπόψη η ακρίβεια στην εκτέλεση των δρομολογίων, το πόσο πολύ πρέπει να περπατάνε οι επιβάτες για να φτάνουν στις πύλες εξόδου, η ταχύτητα του Wi-Fi που παρέχεται στους επιβάτες, το κόστος της Uber προς το τοπικό συνεδριακό κέντρο, το κόστος για την ενοικίαση αυτοκινήτου (και οι φόροι που συνοδεύουν την ενοικίαση) κ.ά.
Επίσης, για να καταρτιστεί κατάλογος, η «Wall Street Journal» έλαβε υπ’ όψιν της τα όσα απάντησαν οι επιβάτες στα σχετικά ερωτηματολόγια που τους δόθηκαν.
Μεταξύ άλλων, οι επιβάτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την γενική εμπειρία από την χρήση των αεροδρομίων, την ασφάλεια, τα εστιατόρια, την καθαριότητα στις τουαλέτες κτλ.
Στην αρχή της δεύτερης δεκάδες, στην 11η θέση, συναντά κανείς το αεροδρόμιο της Μινεάπολις-Σεντ Πολ (το οποίο συγκεντρώνει συνολικά 49,67 μονάδες) ενώ στην δωδέκατη θέση το αεροδρόμιο Χιούστον-Μπους στο Τέξας (48,83 μονάδες).
Στην 13η θέση του σχετικού πίνακα υπάρχει το αεροδρόμιο του Μαϊάμι (46,33 μονάδες) και μια θέση πιο κάτω, στην 14η υπάρχει το αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ (45,67 μονάδες).
Στην 15η θέση υπάρχει το αεροδρόμιο του Σικάγο-Ο’ Χέαρ (με συνολική βαθμολογία 45,33) ενώ μια θέση πιο πίσω, στην 16η υπάρχει το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο (40,83 μονάδες).
Στην 17η θέση είναι το αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια (με συνολική βαθμολογία 40,67). Οπως προαναφέρθηκε στην 18η, 19η και 20ή θέση υπάρχουν τα νεοϋορκέζικα αεροδρόμια «Λα Γκουάρντια», «Κένεντι» και Νιούαρκ (με χαμηλές γενικές βαθμολογίες 36,5, 27,83 και 21,17 αντίστοιχα).
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου