Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018


Είναι ένα από τα αντικείμενα που δεν αποχωριζόμαστε όπου κι αν πάμε. Το κινητό είναι πλέον βασικό μέσο για την καθημερινότητα και για αυτό το λόγο, είναι γεμάτο μικρόβια.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα που βρίσκεται στα σπίτια και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία, αν δεν καθαρίζεται τακτικά και με σωστό τρόπο.
Το επίπεδο της βρωμιάς πάνω σε ένα κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συσχετιστεί με εκείνο πάνω στα άπλυτα πιάτα, που έχουν μείνει στον νεροχύτη για τρεις μέρες. Σε μερικές περιπτώσεις, μετά από μελέτη του πανεπιστημίου του Surrey, βρέθηκαν ορισμένα είδη του βακτηρίου του σταφυλόκοκκου, πολύ επικίνδυνα για τον οργανισμό, που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και πνευμονία και σηψαιμία.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βακτήρια που βρίσκονται επάνω στα κινητά, δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Τα μικρόβια που εντοπίστηκαν σε συσκευές, στο πλαίσιο της μελέτης του Πανεπιστημίου Surrey.

Υπάρχουν αρκετά κόλπα που μπορούν να εφαρμόσουν οι χρήστες, ώστε να καθαρίζεται αποτελεσματικά και με ασφάλεια το κινητό.
Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, απενεργοποιήστε το κινητό και βγάλτε από τη συσκευή οποιοδήποτε αξεσουάρ, όπως ακουστικά ή φορτιστή.
Για τον καθαρισμό της συσκευής θα χρειαστείτε πανάκια καθαρισμού, παρόμοια με αυτά που καθαρίζονται τα γυαλιά οράσεως.
Ξεκινήστε να τρίβετε απαλά το κινητό παντού, μπροστά, πίσω και στο πλάι.
Η οθόνη του κινητού είναι ευαίσθητη σε χημικές ουσίες που περιέχουν τα καθαριστικά για τα τζάμια, για παράδειγμα. Για αυτό, αρχικά βρέξτε λίγο με νερό το πανάκι και συνεχίστε να τρίβετε απαλά τη συσκευή.
Για να είναι πιο αποτελεσματικός ο καθαρισμός, μπορείτε να συνδυάσετε νερό με ξύδι ή νερό με οινόπνευμα. Βυθίστε ελάχιστα το πανάκι και τρίψτε απαλά το κινητό, ιδιαίτερα σε σημεία που έχουν περισσότερους λεκέδες.
Προσέξτε να μην υπερβάλλετε με το ξύδι ή το οινόπνευμα.
Όλες οι συσκευές διαθέτουν υποδοχές για τα ακουστικά και τον φορτιστή, όπως και το ηχείο έχει τρύπες για να βγαίνει ο ήχος. Στις υποδοχές αυτές μαζεύεται σκόνη που ένα απλό φύσημα δεν θα την απομακρύνει.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σελοτέιπ για να «κολλήσει» επάνω η σκόνη. Τυλίξτε λίγο σελοτέιπ από την αντίθετη πλευρά, για να κολλήσει η σκόνη.
Για τις συσκευές που δεν είναι αφής και έχουν πλήκτρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπατονέτα για να τα καθαρίσετε. Βυθίστε τη μπατονέτα στο νερό με το ξύδι ή το οινόπνευμα και καθαρίστε απαλά τα πλήκτρα.
Δείτε το βίντεο με τη διαδικασία καθαρισμού του κινητού:
Πηγή: valueforlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου