Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

Δ.Μπαξεβανάκης: «Άκου κ. Τζαβάρα»

 Κυριακή 11/11/18

Διάλογο μαζί σου δεν θα ανοίξω. Αυτά που είχα να πω για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας – Πύργου τα είπα με την προχθεσινή μου δήλωση. Εκεί που κληθήκαμε από τον Υπουργό Υποδομών να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε, εγώ ήμουν παρών, εσύ κρύφτηκες. Και κρύφτηκες γιατί μπροστά στους υπηρεσιακούς παράγοντες και στους μελετητές δεν θα μπορούσες να αραδιάσεις τα παραμύθια που σερβίρεις στην τοπική κοινωνία.
Καταλαβαίνω ότι σε βαραίνει το έγκλημα του 2013, όταν ψήφισες την εξαίρεση του έργου από τη σύμβαση παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού. Αλλά σ’ αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Δημήτρης Μπαξεβανάκης,
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Βέβαια, όταν υπάρχει διαφορά μόρφωσης και εμπειρίας δεν μπορείς να ανοίξεις διάλογο! Όχι βέβαια. Απλά, πετάς μία “καρικατούρα” και εάν πιάσει έπιασε. Κρίμα γιατί πιστεύουμε ότι όλοι είναι χρήσιμοι όταν είναι προσγειωμένοι, δεν φορούν κομματικά γυαλιά και εργάζονται για το καλό του τόπου!  Τώρα τι γνωρίζει ο κ. Μπαξεβανάκης από την Ημαθία που εκλέγετε βουλευτής Ηλείας;  Αυτό ισχύει και για του μόνιμους κατοίκους Αθηνών.  Τι ξέρουν για την Ηλεία και γιά κάθε Νομό;  Θεωρούμε ότι είναι διορισμένοι από τον κάθε αρχηγό κόμματος.
Με αυτά, ας προσέξουν οι ψηφοφόροι ποιούς ψηφίζουν και όχι να διαμαρτύρονται κατόπιν εορτής. 
Ελπίζω να καταλαβαίνουν.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου