Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Νέα Υόρκη και Αρλιγκτον επιλέγει η Amazon για το δεύτερο αρχηγείο της

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και στο Αρλιγκτον της Βιρτζίνια θα μοιράσει η Amazon τα νέα επιτελικά γραφεία της. Ανακοινώνοντας την επιλογή της, χθες, ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου έδωσε τέλος στον ανταγωνισμό ανάμεσα σε πόλεις των ΗΠΑ που προσπαθούσαν να την προσελκύσουν προσφέροντάς της δελεαστικά κίνητρα φορολογικής ή άλλης φύσης.
Οπως τόνισε ο τεχνολογικός κολοσσός, σκοπεύει να επενδύσει 5 δισ. δολάρια στις καινούργιες της εγκαταστάσεις στις δύο πόλεις και υπόσχεται να δημιουργήσει 25.000 νέες θέσεις εργασίας σε κάθε μία από αυτές. Στη Νέα Υόρκη τα γραφεία της θα είναι στην περιοχή Κουίνς της Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, ενώ στη Βιρτζίνια θα βρίσκονται στην πλευρά της πόλης Αρλιγκτον όπου βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο «Ρέιγκαν» και το Πεντάγωνο. Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα που της προσέφεραν οι δύο περιοχές και αφορούν τη δημιουργία θέσεων εργασίας θα είναι ύψους 1,5 δισ. δολ. στο Λονγκ Αϊλαντ και 573 εκατ. δολ. στο Αρλιγκτον. Η Amazon είχε λάβει 238 προτάσεις από διάφορες περιοχές της Βόρειας Αμερικής που διαγκωνίζονταν για να διασφαλίσουν την επένδυση του τεχνολογικού κολοσσού. Η Amazon απασχολεί τουλάχιστον 600.000 άτομα σε όλον τον κόσμο. Σε ό,τι αφορά το ύψος των μισθών των υπαλλήλων της στα δύο νέα επιτελεία, θα ανέρχονται κατά μέσον όρο σε τουλάχιστον 150.000 δολάρια ετησίως. Οι προσλήψεις πρόκειται να αρχίσουν το επόμενο έτος. Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Τζεφ Μπέζος τόνισε πως «οι δύο περιοχές θα δώσουν στην Amazon τη δυνατότητα να προσελκύσει ταλέντα και με τη βοήθειά τους θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει καινοτομίες για την πελατεία της». Ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημιουργήσει στη Νάσβιλ κέντρο επιμελητείας και επιχειρήσεων σχετικών με την αλυσίδα προσφοράς και να προσλάβει εκεί 5.000 υπαλλήλους. Οι δύο επενδύσεις αναμένεται να δημιουργήσουν έμμεσα χιλιάδες άλλες θέσεις εργασίας στις περιοχές που θα τις περιβάλλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου