Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

intv: Οι εξελίξεις και η ανάλυση του κρίσιμου δημοψηφίσματος στα Σκόπια

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, 2018

Δείτε την έκτακτη εκπομπή του intv για τις εξελίξεις στην πΓΔΜ και την ανάλυση του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

intv: Οι εξελίξεις και η ανάλυση του κρίσιμου δημοψηφίσματος στα Σκόπια | tovima.gr
To αποτέλεσμα του κρίσιμου δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ αποτελεί καταλύτη πολιτικών εξελίξεων τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα.
Στην έκτακτη εκπομπή του intv παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις στην γειτονική χώρα και έγινε ανάλυση του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, έγκυροι αναλυτές και επιστήμονες βρέθηκαν στο studio του intv για να αποκωδικοποιήσουν όσα συνέβησαν στην πΓΔΜ και τις επιπτώσεις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τόσο στη γειτονική χώρα, όσο και στη χώρα μας, αλλά και τις διεθνείς προεκτάσεις του.
Δείτε το πρώτο μέρος της έκτακτης εκπομπής:

Δείτε το δεύτερο μέρος της έκτακτης εκπομπής:

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου