Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

intv: Οι εξελίξεις και η ανάλυση του κρίσιμου δημοψηφίσματος στα Σκόπια

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, 2018

Δείτε την έκτακτη εκπομπή του intv για τις εξελίξεις στην πΓΔΜ και την ανάλυση του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών

intv: Οι εξελίξεις και η ανάλυση του κρίσιμου δημοψηφίσματος στα Σκόπια | tovima.gr
To αποτέλεσμα του κρίσιμου δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ αποτελεί καταλύτη πολιτικών εξελίξεων τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα.
Στην έκτακτη εκπομπή του intv παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις στην γειτονική χώρα και έγινε ανάλυση του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, έγκυροι αναλυτές και επιστήμονες βρέθηκαν στο studio του intv για να αποκωδικοποιήσουν όσα συνέβησαν στην πΓΔΜ και τις επιπτώσεις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τόσο στη γειτονική χώρα, όσο και στη χώρα μας, αλλά και τις διεθνείς προεκτάσεις του.
Δείτε το πρώτο μέρος της έκτακτης εκπομπής:

Δείτε το δεύτερο μέρος της έκτακτης εκπομπής:

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου