Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Τα τελευταία τους δρομολόγια πραγματοποίησαν τα έξι αεροσκάφη των κυπριακών συμφερόντων εταιρεία Cobalt. Οριστικό λουκέτο

Τελευταία πτήση και λουκέτο για την αεροπορική εταιρεία Cobalt



Μπορεί τα έξι αεροσκάφη της εταιρείας Cobalt να βρέθηκαν σήμερα στον αέρα, με την προσγείωση και του τελευταίου δρομολογίου μπαίνει οροστικό "λουκέτο" στην εταιρεία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Philenews, με την άφιξη και της τελευταίας πτήσης λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η εταιρεία ανακοίνωσε αναστολή εργασιών και καθήλωση των αεροσκαφών της μέχρι νεοτέρας.
Αεροσκάφος της εταιρείας CobaltΗδη η Cobalt ενημέρωσε για τις αποφάσεις της το Υπουργείο Μεταφορών και την Αρχή Αδειοδότησης Αερομεταφορών, που είχε ορίσει για αύριο συνεδρία για να εξετάσει τις εξελίξεις σε σχέση με τους μετόχους.
Το Δ.Σ της εταιρείας αποφάσισε αρχικά να αναμένει και την αυριανή μέρα για να διαπιστωθεί αν θα γίνει το συμφωνημένο έμβασμα από το ενδιαφερόμενο επενδυτικό ταμείο εβραϊκών και ευρωπαϊκών συμφερόντων με Γάλλο επικεφαλής, ωστόσο τα τελευταία στοιχεία που έλαβε δεν άφησαν ελπίδες, οπότε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ελεγχόμενο κλείσιμο της εταιρείας, χωρίς άμεση ταλαιπωρία επιβατών, που αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στα μεσάνυκτα.
Προηγουμένως θα ενημερωθεί γραπτώς η Αρχή Αδειοδότησης και το υπουργείο Μεταφορών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Φ», λόγω των εξελίξεων εσπευσμένα επέστρεψαν στο υπουργείο Μεταφορών, η υπουργός και ο γενικός διευθυντής ώστε να χειρισθούν την κατάσταση.
Πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου