Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

ΝΑΤΟ : Σχέδια για νέα στρατιωτική βάση στην «πόλη του Στάλιν»

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, 2018

Tου Νίκου Χασαπόπουλου

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της παρουσίας του στην περιοχή των Βαλκανίων επιχειρεί να αξιοποιήσει μια ανενεργή αεροπορική βάση στην Αλβανία

ΝΑΤΟ : Σχέδια για νέα στρατιωτική βάση στην «πόλη του Στάλιν» | tovima.gr
Το ΝΑΤΟ , που προωθεί σχέδια εντυπωσιακής αναβάθμισης της παρουσίας του στην περιοχή των Βαλκανίων επιχειρεί τώρα να αξιοποιήσει μια ανενεργή αεροπορική βάση στην Αλβανία.
Πρόκειται για μια παλιά αεροπορική βάση  στην πόλη Κούτσοβα, η οποία είναι γνωστή ως“πόλη του Στάλιν”.
Ηδη στην Ελλάδα το ΝΑΤΟ έχει αναβαθμίσει την παρουσία  τοτυ (και συνεχίζονται οι συζητήσεις για περαιτέρω αναβάθμιση) με έντονη όμως την αμερικανική παρουσία στη Λάρισα, στον Βόλο και στην Αλεξανδρούπολη, την ώρα που προχωρούν με γοργό ρυθμό (πολύ πιο γοργό απ΄ότι έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις) έργα για επέκταση της σημαντικότερης βάσης που διαθέτουν στην Ελλάδα, αυτή της Σούδας.
Η αεροπορική βάση στην Αλβανία, που σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το ΝΑΤΟ είναι μία ανενεργή  βάση και το αλβανικό καθεστώς την χρησιμοποιεί ως νεκροταφείο παλαιών αεροσκαφών ρωσικής και κινεζικής κατασκευής που χρησιμοποιούσε (στην εποχή του Χότζα) η αεροπορία της Αλβανίας.
Σύμφωνα με την υπουργό Αμυνας της Αλβανίας Ολγα Τσάσκα, το ΝΑΤΟ θα επενδύσει μόνον 50 εκατ. δολάρια για την ενεργοποίηση αυτής της βάσης, ποσό μικρό εάν αναλογιστεί κανείς ότι στη μυστική βάση  ελικοπτέρων (Σινούκ και Απάτσι)που δημιούργησαν για ένα χρονικό διάστημα οι Αμερικανοί στην Κύπρο (στη βρεταική βάση της Επισκοπής) ξόδευσαν περί τα 70 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού  τηλεοπτικού δικτύου ABC.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου