Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

«Έκλεισε» η υποψηφιότητα του Γιώργου Δέδε με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Δευτέρα, 15, Οκτωβρίου, 2018

Με αντικείμενο την προετοιμασία της ερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Όπως προκύπτει από την περίπου τετράωρη χθεσινή συνεδρίαση, σύμφωνα με κομματικές πηγές, τρία θα είναι τα θέματα της επικείμενης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Οι πολιτικές εξελίξεις, οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, καθώς και η ανασυγκρότηση του κόμματος και εκλογή νέας Πολιτικής Γραμματείας.
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενημέρωσε ο γραμματέας της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τις συσκέψεις που έχουν γίνει σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι έως το τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου να έχουν αποφασιστεί οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις Περιφέρειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει το «χρίσμα» σε 7 Περιφέρειες.
Πρόκειται για τους δύο νυν περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
ΠΗΓΉ: ΑΠΕ- ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου