Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

kotzias_teleftaio_ypourgiko

Μετά τον στίχο «βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος», ο τέως υπουργός Εξωτερικών επανέρχεται με ένα σκίτσο

«Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» έγραψε την Τετάρτη στο τουίτερ ο Νίκος Κοτζιάς, λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Κι όσο κι αν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προσπαθούν να υποβαθμίσουν την πολιτική κρίση που προκλήθηκε μετά την απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση λόγω της σφοδρής, εκτός ορίων, σύγκρουσής του με το Πάνο Καμμένο, ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» κατέβηκε από το κυβερνητικό τρένο θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός τήρησε ίσες αποστάσεις στη διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο. Αυτό που είναι παράδοξο, λένε συνεργάτες του κ. Κοτζιά, είναι πως ο κ. Τσίπρας επέλεξε την ουδετεροφιλία απέναντι στον κ. Καμμένο με τον οποίο διαφωνεί για το θέμα της Βόρειας Μακεδονίας, απλώς και μόνο επειδή θέλησε να κρατήσει την κυβέρνησή του στην εξουσία παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προαναγγείλει πως θα αποχωρήσει αν (και όταν) η συμφωνία των Πρεσπών έρθει για επικύρωση στη Βουλή. 

Αυτή η... ευθυγράμμιση ή αλλιώς η πολιτική παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου είναι το γεγονός που στηλιτεύει ο Νίκος Κοτζιάς με το σκίτσο που έστειλε σε φίλους του.

prasino
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου