Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

kotzias_teleftaio_ypourgiko

Μετά τον στίχο «βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος», ο τέως υπουργός Εξωτερικών επανέρχεται με ένα σκίτσο

«Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» έγραψε την Τετάρτη στο τουίτερ ο Νίκος Κοτζιάς, λίγες ώρες μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Κι όσο κι αν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προσπαθούν να υποβαθμίσουν την πολιτική κρίση που προκλήθηκε μετά την απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση λόγω της σφοδρής, εκτός ορίων, σύγκρουσής του με το Πάνο Καμμένο, ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» κατέβηκε από το κυβερνητικό τρένο θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός τήρησε ίσες αποστάσεις στη διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο. Αυτό που είναι παράδοξο, λένε συνεργάτες του κ. Κοτζιά, είναι πως ο κ. Τσίπρας επέλεξε την ουδετεροφιλία απέναντι στον κ. Καμμένο με τον οποίο διαφωνεί για το θέμα της Βόρειας Μακεδονίας, απλώς και μόνο επειδή θέλησε να κρατήσει την κυβέρνησή του στην εξουσία παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προαναγγείλει πως θα αποχωρήσει αν (και όταν) η συμφωνία των Πρεσπών έρθει για επικύρωση στη Βουλή. 

Αυτή η... ευθυγράμμιση ή αλλιώς η πολιτική παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου είναι το γεγονός που στηλιτεύει ο Νίκος Κοτζιάς με το σκίτσο που έστειλε σε φίλους του.

prasino
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου