Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

Καταργείται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασίΚυριακή, 7 Οκτωβρίου, 2018
Προς κατάργηση οδεύει ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί, που μπήκε στη ζωή μας το 2015 (εφαρμόστηκε από 1/1/2016).
Όπως διαβεβαίωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε εκπροσώπους του κλάδου, με τους οποίους συναντήθηκε την Πέμπτη, δεν υπάρχει πρόβλεψη στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για έσοδα από τον ΕΦΚ οίνου.
Αυτό σημαίνει ότι ο φόρος καταργείται στην πράξη από 1/1/2019 και μένει πλέον να καταργηθεί και επίσημα από την πολιτεία.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ακύρωσε με απόφαση του τον ΕΦΚ οίνου, μετά από προσφυγή που είχαν υποβάλει τον Ιανουάριο του 2016 η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου, ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου, η Κεντρική Συνεταιριστική Ενωση Αμπελοοινικών Προϊόντων, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου και ένας οινοπαραγωγός από τις Σέρρες
Για την κατάργηση του φόρου, ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έσοδα και αύξησε την ποσότητα κρασιού που διακινείται χωρίς παραστατικά, είχε δεσμευθεί και ο προηγούμενος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,  Βαγγέλης Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου