Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Έλληνας αθλητής της άρσης βαρών προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος «τρελάθηκε» όταν ακυρώθηκε η δεύτερη προσπάθεια του στο αρασέ - Πληροφορίες ότι με την υπόθεση ασχολείται η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή

fopto-galia-1
 Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, 2018
Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες, ο Έλληνας αθλητής της άρσης βαρών, Γεράσιμος Γαλιατσάτος. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός αρισβαρίστας των 85κ. ακυρώθηκε στην 2η προσπάθειά του στο αρασέ. Παρά το γεγονός ότι σήκωσε τα κιλά και οι τρεις κριτές έδειξαν ότι είναι έγκυρη, η επιτροπή των ζουρί την έβγαλε άκυρη. Ο λόγος ήταν ότι άφησε την μπάρα πριν ανάψει το «πράσινο» φως, με αποτέλεσμα να βγει ομόφωνα άκυρη. 

Ο νεαρός αθλητής εκνευρισμένος, όπως αναφέρει η Marca, στην αρχή έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει. Στη συνέχεια τα έβαλε με τον προπονητή του Οδυσσέα Δήμα, ο οποίος πήγε να τον συγκρατήσει και τον πήρε αγκαλιά για να τον πάει στα αποδυτήρια και να ηρεμήσει. Ο νεαρός αθλητής τότε τον έσπρωξε και προς γενική κατάπληξη, κατευθύνθηκε στην κερκίδα και ζήτησε από τον προπονητή του στο σωματείο του Νίκο Γαλατσιάτο ο οποίος παρακολουθούσε τους αγώνες ως φίλαθλος, να κάνει ένσταση στην γραμματεία.



Απίστευτο επεισόδιο στην εθνική ομάδα άρσης βαρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνων Νέων του Μπουένος Άιρες

Ενσταση δεν μπορούσε να γίνει καθώς δεν αναφέρεται στους κανονισμούς της άρσης βαρών και ο αθλητής μετά τις παραινέσεις του Νίκου Γαλιατσάτου επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά πήρε τα πράγματα του και αποχώρησε, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Στο περιστατικό ήταν μπροστά και ο Πύρρος Δήμας που επιχείρησε να ηρεμήσει τον αθλητή χωρίς αποτέλεσμα. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση θα κάνει έρευνα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου