Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Περίμεναν για μέρες στην ουρά, αλλά την πάτησαν


Οι πόρτες άνοιξαν, αλλά κανείς δεν μπήκε να αγοράσει το νέο iPhone

Οι πόρτες άνοιξαν, αλλά κανείς δεν μπήκε να αγοράσει το νέο iPhoneΕκατοντάδες Ρώσοι αψήφησαν το κρύο και τη βροχή για να παραμείνουν επί μέρες ολόκληρες έξω από κατάστημα στο κέντρο της Μόσχας εν όψει της σημερινής κυκλοφορίας των νέων iPhones της Apple, όμως όταν άνοιξαν οι πόρτες κανείς δεν μπήκε μέσα να αγοράσει. Αντίθετα, προσπάθησαν μάταια να πουλήσουν τις θέσεις τους στην ουρά σε φανατικούς της Apple.
Ποντάροντας στον ενθουσιασμό των φανατικών οπαδών των iPhones, λόγω του οποίου σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές σε Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ και άλλες πόλεις ανά τον κόσμο, οι επιτήδειοι ζητούσαν 450.000 ρούβλια (περίπου 6.000 ευρώ) για την πρώτη θέση στην ουρά. Η τιμή μειωνόταν για τις επόμενες θέσεις, όμως κανείς δεν εκμεταλλεύθηκε την προσφορά τους: όλοι προτίμησαν να περιμένουν στη σειρά τους.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο διευθυντής του καταστήματος άρχισε να φωνάζει τους αριθμούς των «μαγικών» χαρτιών, όμως κανείς δεν μπήκε να αγοράσει iPhone μέχρι το νούμερο 247, το οποίο είχε ο φωτογράφος Ανατόλι Ντοροστσένκο, που έφτασε το πρωί στο σημείο και δεν χρειάστηκε να πληρώσει κάτι παραπάνω για να γίνει ο πρώτος στη Ρωσία που απέκτησε το νέο τηλέφωνο της Apple.
Σημειωτέον ότι οι τιμές των νέων iPhones στη Ρωσία είναι στα 87.000 ρούβλια (1.121 ευρώ) για το iPhone XS και στα 96.000 ρούβλια (1.293 ευρώ) για το XS Max.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου