Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Πώς δημιουργήθηκε το περίφημο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Η ωραιότερη ίσως παραλία στην Ελλάδα, αλλά…
και γιατί όχι και της Ευρώπης δημιουργήθηκε το 1982. Ο λόγος για το περίφημο Ναυάγιο της Ζακύνθου.
Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1982 το πλοίο «Παναγιώτης» που μετέφερε παράνομο φορτίο από λαθραία τσιγάρα, βγαίνει εκτός πορείας. Το πλοίο προερχόταν από την Τουρκία και λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της μηχανικής βλάβης, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε στα βράχια.
Το σημείο που έπεσε το πλοίο «Παναγιώτης» ήταν στη βορειοδυτική πλευρά της Ζακύνθου.
Το πλήρωμα του πλοίου εξαφανίστηκε από το σημείο, αλλά λίγο καιρό αργότερα συνελήφθησαν. Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και Έλληνες.
Αυτό το ναυάγιο έμελλε να γίνει ένα από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Ελλάδας. Το μοναδικό μυστήριο είναι τι απέγινε το παράνομο φορτίο που ουδέποτε βρέθηκε στα αμπάρια του πλοίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου