Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

Του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Από τριάντα-πενήτντα άτομα - Εκτεταμένες ζημιές - Στόχος και ο φύλακας του τμήματος

Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας | tovima.gr
Επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, αναρχικών, σημειώθηκε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, στο Αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Από την επίθεση προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές σε οχήματα της ΕΛ.ΑΣ και κατασχεμένα οχήματα, σε ιδιωτικά οχήματα όπως και σε κοντινά καταστήματα. Ομάδα τριάντα ατόμων πλησίασε, αιφνιδιαστικά, στο αστυνομικό τμήμα και πέταξε βόμβες μολότοφ προς το ΑΤ, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ επιχείρησαν να κάψουν και μια κλούβα της ΕΛ.ΑΣ
Στόχος των δραστών ήταν και ο σκοπός του τμήματος προς τον οποίον, επίσης, εκτοξεύτηκαν βόμβες μολότοφ. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εν λόγω επίθεση να σχετίζεται με τις συνθήκες θανάτου του 32χρονου Ζακ Κωστόπουλου, πριν από ένα μήνα, στην οδό Γλάδστωνος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 4 τραυματίες αστυνομικοί. Δύο από θραύσματα και δύο με αναπνευστικά προβλήματα. Ζημιές έχουν υποστεί τουλάχιστον έξι οχήματα.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου