Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ραγκούσης για Σκόπια: «Η ώρα της ιστορικής ευθύνης κόπιασε»

Νάτος ο "αποτυχη..... υπουργός που μεταξύ των άλλων έκαψε τους ταξιτζήδες.  Που ήταν κριμένος τόσα χρόνια... αρκετοί "λένε" ότι είναι Έλληνες.  

Τι έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός για τους 80 ψήφους που απέσπασε η κυβέρνηση Ζάεφ

Ραγκούσης για Σκόπια: «Η ώρα της ιστορικής ευθύνης κόπιασε» | tovima.gr«Η ώρα της ιστορικής ευθύνης κόπιασε», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης και προσθέτει: «Μετά τις 80 θετικές ψήφους στη συμφωνία των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, η ώρα της ιστορικής κι εθνικής ευθύνης για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες κόπιασε. Για την ελληνική πολιτική ζωή η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί αυθεντική αλλά και απροσπέραστη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σύγχρονο πατριωτισμό και τον ψευτοπατριωτισμό, ανάμεσα στην εθνική αυτοπεποίθηση και το φοβικό επαρχιωτισμό, ανάμεσα στους προοδευτικούς και τους εθνολαικιστές. Η Ελλάδα της ευρωπαϊκής προοπτικής, του πρωταγωνιστικού γεωπολιτικού ρόλου βρίσκεται πλέον σε ένα καθοριστικό ιστορικό σταυροδρόμι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου