Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018

Θρήνος στην οικογένεια Λάτση: Σκοτώθηκε ο Γιώργος Κατσιάπης
Θρήνος στην γνωστή εφοπλιστική οικογένεια Λάτση με καταγωγή από την Ηλεία.
Όπως έγραψε το newsit.gr, σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε στο Μονακό ο Γιώργος Κατσιάπης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια Λάτση.
Πρόκειται για τον σύζυγο της Μαργαρίτας Λάτση, την μικρότερη κόρη του Γιάννη Λάτση και αδελφή της Μαριάννας και του Σπύρου. Ο Γιώργος Κατσιάπης και η Μαργαρίτα Λάτση ήταν παντρεμένοι από το 1996 και ζούσαν μόνιμα στο πριγκιπάτο του Μονακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής 30.9.2018.
Ο Γιώργος Κατσιάπης ήταν επί σειρά ετών διευθυντής στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών EFG Eurofinanciere d΄ Investissements SAM,­ μια εταιρεία που λειτουργούσε και λειτουργεί ως ένας από τους πολλούς επενδυτικούς βραχίονες του ομίλου της Eurobank.
Ο Γιώργος Κατσιάπης γνωριζόταν καλά και με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου